Els moments clau de la segona temporada de 'Després de tu'

Posa't al dia amb aquest resum de les trames principals de la sèrie valenciana que triomfa cada diumenge en À Punt i que aquest cap de setmana viurà el desenllaç de temporada

Adeu Fàtima, adeu Raquel
Una imatge del capítol 24 'Adeu Fàtima, adeu Raquel' de la segona temporada de 'Després de tu'

La segona temporada de la sèrie Després de tu ens ha portat unes trames d'infart en què els personatges principals han sigut sotmesos a emocions molt fortes. Veiem una evolució tant en Pau i Raquel, com els seus fills Alba i Óscar o la iaia Encarna. A més, nous personatges han arribat a la sèrie no sabem si per a quedar-se o només de passada. De moment, ens trobem a un capítol de la fi de temporada i esperem no fer-te cap espòiler amb aquest repàs dels moments clau de la segona temporada de Després de tu:

Pau, del centre psiquiàtric a una vida sense pastilles

Interpretat per Sergio Caballero, el nostre benvolgut Pau Llopis en la primera temporada, en l'última escena de l'últim capítol en concret, assumia que necessitava ajuda, per fi i li confessa al seu terapeuta Valentí, que parla amb la seua dona morta. Ja des del primer capítol en aquesta temporada, l'hem vist vestir-se amb bata d'hospital i és que acaba internant en un centre psiquiàtric, després d'un dels seus brots. La temporada començava així de forteta, però l’evolució és bona i sembla que ho té tot controlat amb les pastilles. Finalment, abandona el centre i amb ell, la bata, però al tornar a casa i deixar les pastilles, torna a perdre el control i ara es relaciona amb una Raquel més empoderada que decideix molt més sobre ell. 

Raquel, d’àngel a dimoni

Veiem una transició de la Raquel vestida de blanc i submisa als pensaments de Pau, a la Raquel que, vestida amb jupa de cuir i el monyo solt, pren les decisions pròpies de quan aparéixer o no en la vida de Pau. Aquest aspecte anirà variant a mesura que Pau va prenent control de la situació, juntament amb el benestar o el malestar que la família li ocasiona o els resultats de la teràpia de grup que comença. Raquel és un personatge interpretat per Verònica Andrés. 

Alba i les relacions sentimentals

Alba, personatge interpretat per Carla Pascual, viu una relació sentimental molt intensa amb Cristian, un company d’institut, i igual d’intensa és la ruptura. Aquests alts i baixos faran que s’endinse en terrenys inexplorats, com la seua nova afició que és la capoeira o bé, l’atracció cap a una nova amiga anomenada Closca. Finalment, retroba l’amor en un xic molt interessat per la música com ella. 

Òscar i l’abandó del niu 

L’adolescència d’Òscar està sent un poc complicada. En la seua recerca de saber què vol fer, es retroba en aquesta temporada amb una nova passió: el rap. En tot moment acompanyat pel seu inseparable Àlex, el camí és molt més senzill, encara que trobarà moltes confrontacions amb el seu pare Pau, amb qui no s’entén i açò farà que acabe abandonant el domicili familiar. Roberto Hoyo és l’actor encarregat d’interpretar Òscar.

Encarna i la tercera edat

La iaia de la família Llopis, interpretada per Amparo Moreno, s’adona en aquesta temporada que està entrant en una edat complicada. Presència la mort d’una de les seues amigues, Purín, i a més, en una excursió pel Montgó cau i es trenca el turmell. La família viurà uns dies d’adaptació amb la convivència amb la iaia impedida i per a Encarna serà un temps d'introspecció i anada cap a la nostàlgia.

Nous personatges

A més, en aquesta temporada hem conegut molt personatges nous.

  • Cristian, el company d’institut d’Alba amb qui mantindrà una relació sentimental molt intensa. Fins i tot, el presenta a casa com a la seua parella.
  • Shento, el productor musical i propietari d’un local que proposa a Òscar ser teloner de Mueveloreina, el que suposa la seua primera actuació musical d’èxit.
  • Marc, un nou personatge de l'institut que toca la viola i pel qual Alba s’interessa.  
  • Closca, una companya de capoeira amb qui Alba té una vinculació molt especial i amb la qual explora l’homosexualitat, encara que finalment no queda en res la relació.

Desenllaç de temporada

Arribem a la fi de la segona temporada amb moltes incògnites encara per resoldre. Triomfarà o fracassarà Òscar en la seua carrera musical? Arribaran a les mans Artur i Pau? Ballarà Raquel un reggaeton? Començarà una relació Alba amb Marc? Aquest diumenge vivim els dos últims capítols de la temporada. I recorda, tens tota la sèrie disponible al web d’À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats