Mayo, el nou Maneskin valencià de 2022?

Mayo contava en 'Bona vesprada' el seu somni de participar en Eurovisió i ens aborronava amb les seues cançons.

MAYO EN 'BONA VESPRADA'
El cantant Mayo en 'Bona vesprada' / À Punt
28 de juliol 2021 - 21:17

Guillem Caballer Mayo, conegut artísticament com a Mayo, va quedar segon en 'Duel de veus'. En el programa 'Bona vesprada' dedicat a Rossell, no podia faltar la seua visita com un dels grans ambaixadors de la població.

Al plató ens contava els seus projectes professionals. A hores d'ara, treballa com a 'vocal coach' i actor de teatre, i prepara un projecte musical en valencià.

Un dels somnis de Mayo és participar en Eurovisió representant Espanya. "Jo no és que vull, és que ho desitge. Desitge estar en el Festival de Benidorm. A mi m'encisaria", deia el cantant de Rossell. Màxim Huerta i Maria Fuster li donaven tot el seu suport perquè es presente al Festival de Benidorm, i suggerien que la cançó fora en valencià o que almenys hi incloguera un fragment.

"Els italians van triomfar cantant en italià un tema roquer. Per què no hi podem triomfar nosaltres, Mayo?", deia la presentadora Maria Fuster.

Mayo, que farà un concert al poliesportiu de Rossell el 14 d'agost, ens delectava amb la seua veu. Primer, ens va aborronar amb la cançó 'Me quedo contigo' en valencià. I s'acomiadava del programa a ritme de Jennifer Holliday, interpretant 'And I am telling you'.

No et perdes les entrevistes i les actuacions de Mayo en 'Bona vesprada'! Torna a veure els vídeos en aquest article.

Mayo ens aborrona amb la cançó 'Me quedo contigo' en valencià

Mayo interpreta 'And I am telling you' de Jennifer Holliday

També et pot interessar

stats