Llàgrimes al plató de 'Duel de veus' com mai abans les havíem vistes

L'expulsió de Peter ha generat controvèrsia en el jurat i Sole ha confessat no estar-hi d'acord

Sole Giménez no està d'acord amb l'expulsió de Peter i amb la veu temblorosa l'acomiada des de la taula del jurat

Peter, de l'equip blau de Duel de veus, és un dels concursants més polifacètics que ha passat pel plató en aquesta edició. Ha interpretat cançons ben diferents al llarg d'aquestes set gales, des de Hound dog d'Elvis Presley fins a la memorable actuació de Let's get loud de Jennifer López (com movia la cintura!). Per al record de tots els valencians i valencianes quedarà sempre la sensual versió que el concursant va fer de la mítica Al vent de Raimon, amb la que va fer bullir les xarxes socials.

L'equip blau, al qual pertanyia Peter, acomiada el seu company
L'equip blau, al qual pertanyia Peter, acomiada el seu company
L'equip taronja també plora durant el comiat de Peter
L'equip taronja també plora durant el comiat de Peter

Sole: "No estic d'acord que te'n vages, perquè em pareixia necessari que et quedares"

Les votacions del jurat de Duel de veus són com són i Sole, Samantha, Pere i el convidat d'excepció que en aquesta gala va ser Nina, no sempre hi estan d'acord. L'expulsió de Peter s'ha produït amb la clara oposició de Sole Giménez, que opinava obertament que "no estic d'acord que te'n vages, perquè em pareixia necessari que et quedares". Per a acomiadar-lo, Sole li va dedicar unes precioses paraules des de la taula del jurat en què confessava que es considerava privilegiada per haver pogut veure'l cada nit: "El que has donat ací és un regal". Pere Aznar, per la seua banda, ha dit a Peter que és "una bèstia 'parda' i això no t'ho ha de dir ningú".

Peter emocionat, s'acomiadava dient que se sent afortunat de l'oportunitat que ha tingut per a descobrir-se, aprendre i sobretot, "com en certa part he pogut trencar el motle". Gràcies Peter, i molta sort!

Peter i Àlex Blanquer s'abracen en la expulsió del concursant
Peter i Àlex Blanquer s'abracen en la expulsió del concursant

També et pot interessar

stats