Què és l''Squad'?

Una esquadra (Squad, en anglés) de joves creadors de continguts es reuneix en una casa per a crear vídeos

FmSK64fXEAEnzza
L'equip de l'Squad

Una festa pijama, una reproducció del ball de Miércoles que causa sensació a les xarxes, una cançó… Qualsevol contingut té cabuda en aquesta "casa de continguts a la valenciana" protagonitzada per un grup d’influenciadors joves. Aquest format, procedent dels EUA, conegut com a content house o collab house és una casa que ajunta creadors de continguts en la qual creen continguts per a les diferents xarxes socials (principalment YouTube, TikTok i Instagram). Tot i que aquestes cases estan més associades als usuaris de TikTok, plataformes de reproducció en línia com Netflix s’han apuntat a aquesta tendència i, en aquest sentit, des d’À Punt no volem quedar-nos arrere.

Al capdavant d’aquesta iniciativa està Cabrafotuda, que cada dia guanya més presència amb À Punt gràcies a les seues col·laboracions amb el TÀP Zàping o el Podríem fer-ho millor. Ell serà l’encarregat de presentar-nos els protagonistes d’aquest quartet d’influenciadors i fer-nos un recorregut per la casa (o com diu ell, House-tour).

@lsquad_apunt Així naix la particular "Casa contenta" de @Cabrafotuda ♬ Escapism. Sped up (Official) - RAYE & 070 Shake

Qui forma part de L’Squad?

La cantant de Vinaròs (Baix Maestrat) Esther Querol, que acaba de publicar el seu primer àlbum i és referenciada com una de les veus femenines més prometedores del moment.

El fotògraf de concerts Julio Cebolla, un jove suecà que "per culpa" de la pandèmia va conéixer la fotografia i ara es dedica a recórrer els concerts del País Valencià per a oferir-ne contingut de qualitat.

@lsquad_apunt Tenia ganes de fer el 10 coses sobre mi. Quin cotxe teniu o voldríeu vosaltres? #10cosassobremi #parati #foryou #valentokers #fotografia ♬ Tobogan - Zoo

El model, ballarí i actor Jason Dolz, que aprofita l’altaveu de les xarxes socials per a fer contingut reivindicatiu antiracista.

@lsquad_apunt Estes són les 10 coses sobre mi perquè em conegueu millor! Obrim debat: porta oberta o tancada?🚪#10cosassobremi #parati #foryou ♬ Fall In Love Alone - Sped Up Version - Stacey Ryan

Per a acabar aquest quartet tenim una de les tiktokers valencianes més seguides a la xarxa xinesa, Alba Castelló, que, com bé diu el seu cognom, és de Castelló. També li agrada jugar a videojocs i fer retransmissions a Twitch.

@lsquad_apunt 10 coses sobre mi perquè em conegueu millor. I vosaltres quin talent ocult teniu? #10cosassobremi #parati #foryou ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

No és la primera vegada que aquest grup s’ajunta i és que durant l’emissió de la Batalla Final de Duel de Veus s’han anat reunint per a comentar les gales a Twitch.

Si voleu conéixer de primera mà els continguts que aquest grupet va fent sobre la marxa, seguiu l'Squad a YouTube, TikTok o Instagram

També et pot interessar

stats