Guanya aquest lot de regals d'À Punt per a gaudir de l'estiu

Només hi pots participar per Instagram a través d'aquesta publicació

photo 5913408254598303235 y
Lot de regals que pots guanyar en el sorteig / À Punt

Viu l'estiu més festiu amb À Punt. Anirem en directe a algunes de les festes principals de la Comunitat Valenciana durant els mesos estivals. Comencem aquest diumenge 30 de juliol amb la Batalla de Flors de València, a partir de les 19:40 h. És la primera vegada que À Punt retransmet aquest acte tan especial de la Fira de Juliol de València.

També estarem a Elx per a oferir en directe el Misteri; del 20 al 28 d'agost estarem en els Moros i Cristians d'Ontinyent; el 27 d'agost farem l'anunci del Sexenni de Morella; l'últim dimecres d'agost, dia 30, estarem en la Tomatina de Bunyol; del 4 al 10 de setembre estarem a Sogorb per a seguir en directe l'Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb; i finalment, el 8 de setembre estarem en la festa de la Mare de Déu de la Salut, declarada patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO.

Amb motiu de les retransmissions d'estiu, À Punt ha organitzat un sorteig, perquè t'emportes a casa un lot de regals de marxandatge molt útil per a combatre la calor: una nevera portàtil, una botella, un ventall de fusta, una tovallola, un barret i una pilota de La Colla. Sortegem 10 lots i només has de seguir aquests passos per a participar-hi:

  1. Deixa en un comentari quina és la retransmissió que no et penses perdre
  2. Menciona amb qui hi aniràs o la veuràs des de casa
  3. Fes 'm'agrada' a la publicació
  4. No t'oblides de seguir À Punt en Instagram

Participa en aquesta publicació 👇👇👇

També et pot interessar

stats