Els gats, l'altra gran passió de la maquilladora Nuria Adraos

Milions de seguidors de la tiktoker valenciana veuen cada dia Bagheera, Mowgli, Baloo i Lucía, la família de gats que conviu amb ella

Nuria Adraos amb un dels seus gats durant el maquillatge en què es transformava en El Gat amb Botes' / Animalades

Nuria Adraos, amb quasi 5 milions de seguidors a TikTok, ha viralitzat la seua imatge, però no només la seua, sinó també la dels seus tres gats. I en Animalades hem assistit en exclusiva al moment en què la famosa maquilladora ampliava la família i adoptava una altra gateta.

Nuria és coneguda en les xarxes socials pels seus maquillatges. S'ha automaquillat de personatges de Disney, però també s'ha caracteritzat de Barbie o Golum, que són els vídeos del seu canal de TikTok que recentment més visualitzacions han obtingut. Per a aconseguir aquests resultats està entre 8 o 10 hores maquillant-se i als directes, que ofereix a través de Twitch, sempre compta amb la col·laboració (o tot el contrari) dels seus gatets: “Bagheera és com la meua ombra, sempre està damunt meu i Mogwli sempre es taca les potes quan passa per ací”.

Nuria amb un dels seus gats durant el directe de maquillatge que ofereix totes les setmanes
Nuria amb un dels seus gats durant el directe de maquillatge que ofereix totes les setmanes / Animalades
Part del set de rodatge on Nuria Adraos realitza el seus maquillatges
Part del set de rodatge on Nuria Adraos realitza el seus maquillatges / Animalades

L'altra passió de Nuria Adraos, a banda del maquillatge

Hem fet triar Nuria entre maquillatge o gats i per a ella ha sigut impossible: “És que no es pot explicar el que t'aporten”. Ella i la seua parella van ampliar fa no molt la família amb la incorporació de Bagheera, que va ser la primera a arribar a casa. L'altre gat de la família és Mowgli, que és més discret i que es conforma amb ben poc, “on hi haja on dormir o menjar, ell sempre estarà feliç”, ens conta Nuria. La més xicoteta de la família és Baloo, a la qual “rescataren d'un motor d'un cotxe”. Va arribar molt prima i pelada i Nuria la va adoptar. Ara que ja són tres gats a casa, Nuria confessa que “no sé com he pogut estar tant de temps vivint sense gats”.

Tot està ambientat per a ells, perquè visquen com uns reis i ja nosaltres ens hi adaptem
Nuria en una de les seus imatges a les xarxes socials amb els tres gats que formen part de la seua família
Nuria en una de les seus imatges a les xarxes socials amb els tres gats que formen part de la seua família / Animalades

Des que arribarem els tres gats, la maquilladora ha anat adaptant la seua casa: “Tot està ambientat per a ells, perquè visquen com uns reis i ja nosaltres ens hi adaptem”. En l'entrada ha posat els menjadors automàtics, rascadors en totes les habitacions i per tot arreu, està ple de coses relacionades amb els gats. Fins i tot, tenen cabuda al quadre familiar.

Una família de cinc (i ara sis, amb una nova gateta, Lucía)
Una família de cinc (i ara sis, amb una nova gateta, Lucía) / Animalades

Lucía, la nova gateta de la família

En Animalades hem viscut com han sigut els primers moments de Lucía en la família de Nuria Adraos. Lucía és una gateta de la protectora de gats de València, que va perdre un ull quan només tenia mes i mig. Pura Marí, presidenta d'adopcionesfelinasvalencia.es, l'ha portada a casa de Nuria, per tal d'explicar com fer les primeres presentacions amb la resta de gats. “Els gats han d'estar amb altres gats fins a mínim els tres mesos i mig, per a aprendre a socialitzar”, ens diu Pura. Però en casa de Nuria han pres totes les mesures per a fer-ho amb seguretat. A més, segons ens diu Pura, “han de tindre zones altes on pujar i llocs on mirar per les finestres”.

També et pot interessar

stats