Les Feretes versionen Shakira i Bizarrap amb un himne contra l'assetjament de DJ Butoni

Versionant Shakira i Bizarrap, les Feretes estrenen single en La Colla, amb un al·legat contra l'assetjament infantil

DJ Butoni té un missatge per a tots els 'bullies', que "clarament" necessiten que algú els pare els peus! / À Punt Mèdia
21 de febrer 2023 - 13:08

L'espai d'entreteniment i programació dedicat al públic infantil d'À Punt, La Colla, comença una nova secció pensada per a donar continuïtat a l’univers de les Feretes. Es tracta de DJ Butoni, i la fereta més canalla reinterpretarà alguns dels èxits musicals del moment (Rosalia, Zoo, C. Tangana...) amb lletres divertides al voltant de qüestions d’actualitat o d’interés per a les xiquetes i xiquets. Una secció apta per a tota la família.

En la primera de les entregues, Butoni té un missatge un poc pudent per a tots els bullies, que "clarament" necessiten que algú els pare els peus. La Colla Sessions #53, parodia la ja viral cançó de Shakira i Bizarrap, i la converteix en un himne contra l'assetjament escolar. Un al·legat amb què aquestes simpàtiques criatures se sumen a la lluita contra l'assetjament infantil i fomenten la convivència i el respecte entre la xicalla.

Sorry, 'bully', vas de xulo. Però el 'bullying' és de caps de suro! DJ Butoni - Membre de les espantacriautures d''El cau de les feretes'

El tema posa el focus en l'actitud grollera dels agressors i els dedica uns quants "pets" en senyal de rebuig. Critica, en un llenguatge senzill i proper a la xicalla, les postures de superioritat que poden donar-se al pati de l'escola i la violència física i verbal que fan servir aquests "milhomes". Una cançó gamberra i alhora divulgativa amb què l'espai infantil de La Colla, pretén llançar un missatge de conscienciació i sensibilització davant un problema de magnitud considerable en la nostra societat.

La Colla
La Colla / La Colla és un canal en línia on aprendre, jugar, riure i, sobretot, ho passar-ho bé amb Laia i Pau, dos germans divertidíssims!

Al cau de les Feretes viuen Quarantamaula, Bubota, Tombatossals, Butoni i Dragolina, cinc criatures ben peculiars de la tradició oral valenciana. Divertides, entremaliades i amants de la música. Aquestes criatures gamberres són protagonistes de la programació infantil de la televisió d'À Punt. Descobreix més cançons de les Feretes en La Colla, l'espai infantil en la graella de la televisió d'À Punt.

També et pot interessar

stats