La Bruixa Curruixa, una bruixeta que volia canviar el món

La banda de Les Feretes i Dani Miquel ens han embruixat amb la nova cançó de la Bruixa Currruixa en l'especial Haloween d’'Atrapa’m si pots'

'El cau de les Feretes' és una sèrie que recupera l’univers de la tradició oral dels espantacriatures i les llegendes valencianes. / À Punt Mèdia
01 de novembre 2022 - 14:07

“No li agradaven les guerres, ni la contaminació, però estava decidida, a canviar-ho a poc a poc”. Amb aquesta determinació es presenta la xicoteta protagonista de "La Bruixa Curruixa", la nova cançó amb què La Banda de Les Feretes i Dani Miquel ens han embruixat. El músic valencià, acompanyat per les espantacriatures de La Colla ha participat en el programa especial d’Atrapa’m si pots per a la nit de Halloween. El presentador, Òscar Tramoyeres ha comptat amb uns concursants de luxe: l'actriu Marta Belenguer, el mag Nacho Diago, la reportera Berta Báidez, l'influenciador Apitxat i el comediant Txabi Franquesa. Un programa terrorífic amb sorpreses aborronadores, on no ha faltat, per descomptat, l'humor esgarrifant.

“Ni Halloween ni 'Hallowana': millor els nostres personatges de por” Dani Miquel - cantautor

La Bruixa Curruixa és una bruixa xicoteta que volia canviar el món amb els seus encanteris i que apel·la a la responsabilitat col·lectiva perquè "amb la màgia no hi ha prou". Música carregada de valors per als més menuts amb què el cantautor, a més a més, reivindica el bestiari dels monstres populars valencians, enfront de la invasió nord-americana capitanejada per carabasses i monstres desfigurats: “Ni Halloween ni 'Hallowana': millor els nostres personatges de por”.

 

Al Cau de les Feretes viuen Quarantamaula, Bubota, Tombatossals, Butoni i Dragolina: cinc criatures ben peculiars de la tradició oral valenciana. Divertides, entremaliades i amants del rock! Aquestes criatures gamberes són protagonistes de la programació infantil de la televisió d'À Punt. El Cau de les Feretes és una sèrie de La Colla que recupera l’univers de la tradició oral dels espantacriatures i les llegendes valencianes. Els protagonistes són criatures nascudes de les arrels de l’imaginari popular valencià i les seues llegendes.

Descobreix més cançons de Les Feretes en La Colla.

 

 

 

També et pot interessar

stats