Poden convertir-se en una addicció les xarxes socials?

Ame i Àrtur estrenen El Piset amb la cantant Suu i el tiktoker ApoloPlanet reflexionant sobre addiccions i plaers culpables

El Piset 1 | Decisió o pressió?
05 de febrer 2023 - 10:34

El Piset comença a caminar amb el guiatge d’Ame (la il·lustradora darrere de Tres voltes rebel) i Àrtur (vocalista de La Fúmiga), dos companys de pis que busquen un tercer membre de la casa. Cada setmana entrevisten dues persones en aquesta cerca, i aquesta setmana els ha tocat a la cantautora catalana Suu i al tiktoker ApoloPlanet.

Suu es va donar a conéixer a través d'Instagram, on ja té 95.300 seguidors. Amb tres discos sota el braç, la seua cançó Tant de bo va ser la cançó de l'estiu en TV3. 

Apolo és model, cantant i tiktoker amb quasi un milió de seguidors. Ha sigut un dels participants del reality de Netflix ¿A quién le gusta mi follower? en TikTok crea vídeos de tota classe, de temàtica LGTBI, paròdies o promoció de la seua música.

La conversa amb Suu i Apolo ha girat al voltant de les addiccions, ja que l’últim company d’Ame i Àrtur tenia molts vicis i ara estan buscant algú més tranquil. En aquest sentit, els dos candidats han demostrat ser aptes, ja que més enllà de les xarxes socials, no tenen altres addiccions. En part, perquè la seua faena està precisament en les xarxes socials, i tenen l’excusa d’estar treballant quan es passen hores mirant el TikTok o l’Instagram. Apolo ha admés no voler ni mirar les hores que es passa al mòbil, ja que fàcilment podria estar-se vint-i-quatre hores. Suu sí que s’ha autolimitat les hores que s'hi passa, ja que "només entrar en l’aplicació" ja li "genera plaer", conscient que simplement té intenció de "perdre el temps".

Durant aquest primer programa, l’afinitat entre Ame i Àrtur amb Suu i Apolo ha anat variant considerablement. En primera instància s’han "aliat" Ame i Apolo perquè ell li ha proposat enganxar-la a TikTok si es queda al pis. Així, s’ha format un primer bàndol i Àrtur i Suu han decidit fer el mateix, ja que no és la primera volta que s’agrupen per fer alguna cosa junts: han col·laborat en dues cançons anomenades Primera i Segona conjugació

No obstant, ha sigut parlar dels pòdcasts de true crime (que tracten sobre crims reals, com el programa d’À Punt L’hora fosca), i Ame i Suu han descobert que estan fetes per a ser companyes de pis. La seua compatibilitat no acaba ací: quan han fet ronda de plaers culpables (derivat de l’anglés, guilty pleasures, és quan algú troba plaer a fer alguna cosa de la qual s’avergonyeix, com ara veure programes de telefem), Ame i Suu han vist que també els encanta el formatge o els vídeos de YouTube amb xemeneies crepitant.

A pesar de la bona sintonia entre els candidats i els amfitrions, aquests últims no han volgut desvelar si es queden al piset, així que caldrà seguir el programa per a saber qui és el nou company de pis d'Ame i Àrtur.

També et pot interessar

stats