Àlex Blanquer: "Fer tota classe de treballs m'ha donat capacitat per a resoldre problemes i m'ha portat fins on estic"

La presentadora de Duel de veus ha treballat fregant escales, en una granja escola, en supermercats, com a cambrera i ha sigut vocalista d'un grup musical

Alex Blanquer en 'A córrer' / À Punt Mèdia

La presentadora de Duel de veus, Àlex Blanquer, ha mostrat en el programa À córrer d'À Punt la seua cara més íntima, la més desconeguda. A la torre de guaita, emblema de Xeraco, el seu poble, ha començat l'entrevista amb Xavi Blasco i la resta de l'equip d'A córrer.

"Soc neta de iaios llauradors, un d'ells també pilotari, conegut com Antoniet de Xeresa. Tinc una iaia modista. I que orgullosa que estic. Quin orgull de classe treballadora i de tot el que la família hem aconseguit". La valenciana, que actualment resideix a Xeraco, no pot ser més feliç que vivint al seu poble, molt a prop de la família.

Així li ho ha contat al programa aquesta presentadora d'A Punt a la qual igual trobem presentant Terra viva que Duel de veus. Tot mentre presumeix de poble i del seu entorn natural, a només tres quilòmetres de la platja i molt a prop del massís del Mondúver.

Jo mentre puga viuré a Xeraco, m'agrada la tranquil·litat, m'agrada el meu poble, m'agrada el silenci i estar envoltada de natura Àlex Blanquer - Periodista

La valenciana treballa des de fa quasi quatre anys per a À Punt Mèdia, on ha presentat tota classe de formats. Blanquer ha contat a Xavi Blasco que en alguna xarrada amb joves que estudien Periodisme, quan li han preguntat com ha arribat on està, ella respon que potser és perquè ha treballat en tota classe de treballs: "Des de fregar escales, a treballar en una granja-escola —que m'ajudà en el programa Terra viva—, també en supermercats i botigues de roba, he sigut cambrera en la nit. I també vocalista del grup Lluna negra...".

"He fet de tot i crec que he arribat on ara estic per tot el que he fet abans, encara que no tinga relació et dona un bagatge, que va acumulant-se, et dona desimboltura, capacitat per a resoldre problemes i et fa ser la persona que eres hui en dia".

Àlex ha portat l'equip d''A córrer' fins a un dels raconets màgics de Xeraco
Àlex ha portat l'equip d''A córrer' fins a un dels raconets màgics de Xeraco / À Punt Mèdia

"Jo mentre puga viuré a Xeraco. M'agrada la tranquil·litat, m'agrada el meu poble, m'agrada el silenci i estar envoltada de natura. Alçar-me i poder anar a la platja, que la tinc al costat; poder gaudir de la platja a l'hivern, que és la meua platja, la de la infància. On jo ho he passat bé des de menudeta".

La periodista ha contat a l'equip del programa que durant un temps va estar vivint a les ciutats d'Alacant i a Elx, i quan va tornar a Xeraco una altra vegada, i es va establir de nou al seu poble, va pensar: "Que bé que s'està. Si tinc un poc de temps de vesprada me'n vaig a veure la meua iaia, ma mare, els meus amics, em faig una cerveseta amb ells. Açò és vida i jo no ho canvie per res".

Blanquer continua dient: "Tinc una imatge de menuda, amb la meua bici i la gossa, la meua iaia i ma mare passejant per la torre de guaita. Pràcticament, cada dia ho féiem. A mesura que passen els anys m'adone de com d'arrelada estic a aquesta terra. Com la meua família està tan vinculada al sentiment valencià".

Àlex ha confessat que des de sempre li ha tirat el vessant artístic. De fet, la presentadora ha recordat que té vídeos de ben menuda on ella es gravava fent de presentadora. I de major arribaria el grup Lluna Negra, del qual va ser vocalista i amb el qual ha recorregut tota la Comunitat Valenciana. "Durant un temps va ser la meua faena. Em dedicava a cantar".

Per a finalitzar l'entrevista la presentadora ha portat Xavi Blasco a un "raconet màgic del poble", on s'uneix la platja, la muntanya, la marjal i el riu.

Àlex amb la seua iaia passejant pels camps del seu poble a Xeraco
Àlex amb la seua iaia passejant pels camps del seu poble a Xeraco / À Punt Mèdia

També et pot interessar

stats