• Ana Barceló rep la cartera de Sanitat de mans de la nova ministra Carmen Montón

  Notícies Política | 11/06/2018 14:30
  À Punt Notícies
  Ana Barceló rep les competències de la cartera de mans de la seua antecessora, Carmen Montón

  Ana Barceló rep les competències de la cartera de mans de la seua antecessora, Carmen Montón / GVA

  La ministra de Sanitat, Carmen Montón, ha anunciat que ja s'està treballant per a fer que la Llei de sanitat universal siga una realitat a tot el territori espanyol. Així ho ha dit en l'acte de traspàs de carteres de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. La nova consellera del ram, Ana Barceló, ha rebut les competències de la cartera de mans de la seua antecessora, actual nova ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social. 

  La nova consellera ha explicat que la seua prioritat serà atendre les llistes d'espera, com correspon a un govern en el qual les persones estan en el centre. En aquest mateix sentit es va manifestar el president de la Generalitat, Ximo Puig, en l'acte de presa de possessió del càrrec en un acte institucional al Palau de la Generalitat la setmana passada. 

  Ana Barceló és política i advocada. Ha sigut alcaldessa de Saix, a l'Alt Vinalopó (2003-2011), també presidenta de la Comissió d'Igualtat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies des de l'any 2005 i secretària de la Comissió d'Hisenda de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies entre els anys 2003 i 2004.

  L'any 2008 va accedir a la Secretaria General del PSPV provincial d'Alacant en el congrés constituent, amb més del 80% de suport.