Enigma explica als Kazoom Kids què és el Kazoom i la importància de tenir un nom d’heroi just quan sona l'alarma a la fàbrica de cereals. Juntament amb Mighty Moo, els Kazoom Kids han d'aturar l'amenaça de Cereliak i trobar els seus propis noms d'herois: Kid Kazoom, Kid Fury i Multy.
Hui, Net vol celebrar el seu aniversari amb una festa carregada de normes. A la resta dels bíters els avorrix la idea, però no diuen res, i Malware i Spam no dubten d’aprofitar l’ocasió per a fer que tots acaben discutint.
L’actualitat en els matins d’À Punt. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
Ralph s'adona que les persones més pròximes a ell han estat conspirant d'amagat. Després de descobrir la veritat sobre l'aventura de la seua dona, Charlie organitza la caiguda d'Aafrin.
Quatre policies locals i quatre socorristes ens conten el seu dia a dia a les platges de tota la Comunitat Valenciana. Patrullem amb ells, vivim els rescats de prop i coneixem informació important perquè les nostres vacances siguen més segures. La Comunitat Valenciana té al voltant de 518 Km de costa, que s'estén des del municipi de Vinaròs al nord, fins a Pilar de la Foradada en el sud. Turistes de tot el món acudeixen cada estiu a les platges de la Comunitat Valenciana per a gaudir de la magnífica combinació de sol i mar.
A Guardamar del Segura, ens esperen Héctor i Juan Ramón per a fer un tast de creïlles però, sembla que el seu gos Natsu es converteix en el protagonista. En la nostra parada a Meliana, veiem que hui la faena està està al carxofar. A Morella, els nervis estan a flor de pell perquè Miriam i Joel estan esperant el part de la seua estimada vaca Canela.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Hui, en La cuina de Morera, fem una crema suau, amb l'elegància del llagostí de Vinaròs i tot el sabor del Mediterrani. Perfecta calenta o freda, en menjars d'estiu o sopars amb encant. El mar fet crema. I de la bona.
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
La reforma de l’església suposa una gran despesa, així que Horaci decideix analitzar la gestió de la parròquia. Revisant els comptes descobreix que el pressupost és mínim. Horaci ha d’acudir al bisbat perquè l’ajuden en la reforma, que és més gran del que semblava al començament. Amb l’excusa de les reunions amb el bisbe, Horaci desapareix durant vesprades senceres. Els veïns no veuen que l’obra avance, ni que el rector aconseguisca més diners o més ajudes, així que comencen a sospitar que Horaci acudeix al bisbat amb altres objectius.
Maria Fuster i Eduard Forés passaran l’estiu A LA FRESCA amb els veïns i veïnes dels nostres pobles i ciutats, turistes que ens visiten durant els mesos d’estiu, ens mostraran els atractius turístics, el patrimoni cultural i natural, la gastronomia, les festes i tradicions. També buscaran els millors esmorzars de la Comunitat Valenciana sense deixar de banda l’actualitat. I tindran les millors entrevistes i personatges singulars i Il·lustres.
Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En esta versió valenciana, el programa el presenta Eugeni Alemany.
Viatgem a l'illa indonèsia més famosa, Bali, i descobrim els seus exòtics paisatges i el luxe dels seus temples orientals en un programa que és una delícia per als sentits.
Viatge al món de la gastronomia vist pels ulls dels principals protagonistes del gran canvi social i cultural de la cuina del territori dels últims anys. Una reflexió sobre la tradició, el talent i la modernitat vehiculada a través de les visites de Ricard Camarena, cuiner valencià reconegut amb l'estrela Michelin, als principals baluards de la cuina contemporània de la Comunitat. Una recerca de les arrels i les relacions d'estes cuines d'avantguarda amb les realitats gastronòmiques més quotidianes del seu territori, explicitades en aquells llocs on els cuiners van quan pengen el davantal: els restaurants on mengen els xefs.
Viatgem a Guayaquil, la segona ciutat de l'Equador. La capital del Pacífic equatorià és famosa per les seues platges i per la seua gastronomia i vida nocturna..
Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
A Guardamar del Segura, ens esperen Héctor i Juan Ramón per a fer un tast de creïlles però, sembla que el seu gos Natsu es converteix en el protagonista. En la nostra parada a Meliana, veiem que hui la faena està està al carxofar. A Morella, els nervis estan a flor de pell perquè Miriam i Joel estan esperant el part de la seua estimada vaca Canela.
En el viatge de hui visitem Nando, que ja té el carnet de pilot de dron de productes fitosanitaris. Fem parada a Callosa d’en Sarrià per a parlar amb Alfonso i Toni de la collita de la pitaia. I a Gandia, assistim a la subhasta del polp, on Carmen ens explica l’estratègia que hi cal seguir.
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.