L'Elx Futbol Sala es queda sense ascens a la Primera Divisió

Una errada en el minut 5 de partit ha forçat el primer gol de l'Antequera.

No ha pogut ser. L'Antequera guanya per 3-4 un Elx que ha cregut fins al final.

Una errada en el minut 5 de partit ha forçat el primer gol de l'equip andalús. Alvarito colpejava les il·lusions dels il·licitans, que confiaven en la remuntada. Inspirats en el partit de semifinals, on li pegaren la volta al marcador contra el Manzanares, han recorregut a l'orgull. Ramon ha aprofitat una passada de Jordi per a batre el porter per davall de les cames. L'empat no els valia per la millor classificació dels rivals i calia seguir buscant la porta contrària. L'UMA Antequera tornava a avançar-se al Martín Carpena de Màlaga mitjançant Álex Fuentes. Feien falta dos gols.

L'Antequera ha sabut aprofitar els cinc jugadors en pista de l'Elx. Juanito estava de porter jugador. L'autor de l'1-3, Javi Amorós, que aprofita la porteria buida. Faltava un minut i mig i necessitaven tres gols per a aconseguir el miracle.

Res més lluny de la realitat. A un minut per al final, Óscar fa l'1 a 4. L'ascens era impossible. Lluny de deixar que el rellotge avançara sense pietat, Juanito i Kiwi han anotat per als palmerers. Resultat final de 3-4 i l'Elx que es queda molt prop de tocar la glòria.