La Marató de València obri les inscripcions per al 2020

L'organització de la Marató de València vol arribar a 30.000 participants en els 40 anys de la prova.

En 2020 la marató compleix 40 anys
En 2020 la marató compleix 40 anys

La Marató de València ja pensa en la pròxima edició i ja ha obert les inscripcions per al 2020, any del 40é aniversari. A més, l'organització augmenta el nombre en 5.000 dorsals. D'aquesta manera, volen arribar a 30.000 participants, un objectiu que confien a aconseguir després de l'experiència de l'última edició, quan s'esgotaren els dorsals cinc mesos abans de la carrera. Amb l'objectiu de facilitar la participació, la Marató de València 2020 se celebrarà en festiu, el 6 de desembre.

Tots els participants en la 39a edició podran beneficiar-se d'un descompte en la inscripció fins al 10 de desembre. Aquesta promoció per a adquirir el dorsal amb un preu reduït de 50 euros també s'aplicarà als qui es van apuntar a la llista d'espera oficial enguany i no van aconseguir dorsal de les baixes d'altres corredors que va gestionar l'organització.

També per al 2020 l'organització torna a llançar els paquets d'inscripcions per a la Mitja Marató de València (25 d'octubre de 2020) i la Marató, premiant una vegada més la fidelitat dels corredors que repeteixen carrera a València Ciutat del Running. El preu del pack tindrà un descompte de 10 euros en els dos dorsals, sobre el preu corresponent a cada tram d'inscripció.

Per quart any consecutiu, l'organització donarà una segona oportunitat amb una inscripció bonificada a meitat de preu per a aquells participants que, pel motiu que fora, abandonaren la carrera a partir del quilòmetre 25 i no van arribar a meta. A través d'aquesta acció, aquests corredors s'hi podran inscriure per 30 euros i així podran complir el seu objectiu en 2020. Aquesta promoció estarà disponible des del tancament oficial de classificacions, el 10 de desembre, i amb l'opció d'inscriure's abans del 30 de juny per a gaudir del descompte.

També et pot interessar

stats