‘L'Alqueria Blanca en ruta’ complirà la tercera setmana

Del 4 al 8 d’octubre, els seguidors de València, Crevillent, Altea, Alcoi i Gandia podran gaudir dels actors i actrius de ‘L’Alqueria Blanca’ i de la preestrena del primer capítol. 

Alqueria Blanca En ruta tercera setmana
L’entrada és gratuïta i fins a completar l’aforament; els actes estan adaptats a la normativa sanitària vigent. / À Punt NTC
01 d'octubre 2021 - 09:16

La ruta de la sèrie de la radiotelevisió pública valenciana À Punt L’Alqueria Blanca continua el recorregut la setmana del 4 al 8 d’octubre per cinc localitats de la Comunitat Valenciana: la ciutat de València, Crevillent, Altea, Alcoi i Gandia.

Abans de l’estrena de la sèrie, el diumenge 17 d’octubre, en aquestes localitats es projectarà en exclusiva el primer capítol que s’emetrà en la televisió d’À Punt. Les preestrenes, anomenades L’Alqueria Blanca en ruta, comencen a les 19:00 hores i estan sent tot un èxit de participació i expectació als llocs de tota la Comunitat Valenciana que les acullen. L’entrada és gratuïta i fins a completar l’aforament; els actes estan adaptats a la normativa sanitària vigent. Totes les persones que acudisquen a veure els seus actors preferits rebran un detall de record del pas de L’Alqueria Blanca per la seua localitat.

El dilluns 4 d’octubre, a l’edifici Rialto (la Filmoteca) de València serà la primera parada d’aquesta setmana de l’equip de L’Alqueria Blanca. Amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, hi haurà la presència de Paloma Vidal (Victòria), José Sospedra (Fabià), Raquel Escribano (Teresa), Nelo Gómez (Xavi), Pep Ricart (López Campos), Jaime Linares (Narcís), Lola Moltó (Dora), Óscar Ramos (Robert), Amparo Oltra (Marisol), Àngel Fígols (Pere), Ferran Gadea (Tonet), Carlos Gorbé (Senent), Juan Carlos Garés (Blai), Vicente Genovés, Paco Sarro (Ferri), Paula Muñoz (Carmina) i Cristina García (Bàrbara). Per a poder viure l’acte, cal fer reserva prèvia a través del formulari d’aquesta web: https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/reserva-preestrena-valencia/

El dimarts 5 L’Alqueria Blanca visita Crevillent. La Casa de Cultura acollirà la projecció del capítol gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Crevillent. En aquesta ocasió hi participaran Ana Conca (Isabel) i Carlos Gorbé (Senent). Per a poder assistir-hi, cal reservar l’entrada gratuïta ací (https://www.notikumi.com/channel/ayuntamiento-de-crevillent/2021/10/5/preestrena-serie-de-televisio-lalqueria-blanca). Places limitades fins a completar l’aforament. L’obertura de portes serà a les 18:30 hores.

El dimecres 6 el Palau d’Altea rebrà Elisa Lledó (Empar) i Ana Conca (Isabel). Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, no cal fer reservar d’entrada: l’accés és gratuït, fins a completar l’aforament.

El dijous 7  la preestrena de L’Alqueria Blanca arriba a Alcoi i hi haurà la presència del seu veí i actor de la sèrie Joan Gadea (Don Joaquim), Jacob Llopis (Santi) i Óscar Pastor (Sento). Per a poder disfrutar de la projecció a l’IVAM CADA, cal fer reserva en el portal web de reserves de l’Ajuntament: https://home.ticketalcoi.com/eventos/estrena-lalqueria-blanca/. Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, l’obertura de portes serà a les 18:00 hores.

L’última parada de la setmana, el divendres 8, serà Gandia. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Teatre Serrano rebrà els actors Iris Lezcano (Anitín), José Sospedra (Fabià) i  Berna Llobell (Tio Pep). L’obertura de portes serà a les 18:30  hores. La reserva d’entrades serà activa des del dimarts 5 d’octubre a les 11:00 hores, a través del web https://entradas.instanticket.es/culturagandia/public/janto/, o a les taquilles de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós en els horaris habituals, fins a completar l’aforament.

També et pot interessar

stats