Un poble ple d’estreles

José Luis López Vázquez, el famós actor, visita L’Alqueria Blanca esta setmana i Xavi es juga el futur com a pilotari en la gran partida contra un dels primers de l’escalafó, el gran Eusebio de Riola

Empar i Sento en el bar de L'Alqueria Blanca
Empar i Sento en el bar de L'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
10 de maig 2024 - 10:30

Esta setmana trobem Empar i Sento especialment contents. El conegut actor José Luis López Vázquez visita L’Alqueria Blanca per a participar en la gravació de l’escena per a justificar davant del jutge el bes que es donaren a la botiga Blanca i Carme. Esta escena serà la prova que evite la presó a les dones. Per això, molta gent del cine i del poble s’han solidaritat amb elles i volen ajudar-les, fins i tot el governador civil, Alfons Ortí.

Però, a banda de López Vázquez, una altra estrela, però de la pilota, brilla estos dies també al poble. Xavi es prepara per a disputar la segona partida contra un dels grans de l’esport, Eusebio de Riola. Riola s’ha adonat que en la primera partida el xic no estava en forma i vol la revenja, gràcies en part a les influències que ha utilitzat el tio Pep.

I mentrestant, Tonet vol saber la nota que ha tret en l’examen per a aconseguir el títol de detectiu privat; Marta, la metgessa, desitja abraçar Daniel, que prompte quedarà lliure per la falsa acusació que el retenia a la frontera de Gibraltar; Raquel espera que les promeses de la delegada d’Energia Futura siguen una realitat per al poble; Robert, que Raquel li faça cas; Elena, que Robert l’estime; Carmina, saber què sent per Ramon; Ramon, com serà la seua existència sense Clara. I així, la roda de la vida va avançant.

Arribarà a aclarir-se este embolic de sentiments que viuen els personatges de L’Alqueria? Es confirmarà Xavi com una promesa de la pilota en el segon enfrontament contra Eusebio? Serà l’escena que ha de gravar López Vázquez suficient per a exculpar Blanca i Carme? I Tonet, esdevindrà detectiu privat?

Diumenge a les 22:00 hores tindrem resposta a totes estes qüestions. I tots els capítols de L’Alqueria Blanca a la carta

També et pot interessar

stats