Un nou programa especial d’Alta tensió, el pròxim dissabte a la nit

Amb el mag Jandro, l'actriu Mamen García, el còmic JJ Vaquero i la comunicadora Saray Cerro

JJ Vaquero, Mamen García, Jandro i Saray Cerro junt a Nelo Gòmes en un moment del programa
JJ Vaquero, Mamen García, Jandro i Saray Cerro junt a Nelo Gòmes en un moment del programa / Departament de Comunicació
26 d'abril 2024 - 08:23

Dissabte a les 22:00 h, en el programa especial del concurs Alta tensió que presenta Nelo Gómez, concursen el mag Jandro, l'actriu Mamen García, el còmic JJ Vaquero i la comunicadora Saray Cerro.

El mag Jandro és conegut per col·laborar en programes com El Hormiguero i ha presentat MAPI i Camera Kids. Mamen García, actriu valenciana, ha participat en sèries com ara La que se avecina, Cuéntame cómo pasó, Maniàtics, Socarrats, Les Moreres o Check-in hotel, entre moltes altres. JJ Vaquero és còmic, monologuista, guionista i col·laborador d’El Hormiguero i Saray Cerro és còmica, locutora i col·laboradora de programes en televisió i ràdio, com ara De banda a banda, Bona Vesprada, Podríem Fer-ho Millor i TàP Zàping.

Els convidats jugaran les quatre primeres rondes i tractaran de respondre les preguntes d’una sèrie de panells en què una bombeta s’encén si la resposta és correcta i esclata si és incorrecta.

Els dos concursants que més diners acumulen passen a la semifinal. El guanyador serà qui concurse en “El minut diabòlic” pel pot acumulat. Els beneficis del pot final seran solidaris i aniran destinats a l’ONG triada per l’afortunat que supere esta prova final.

També et pot interessar

stats