Tot el món necessita ajuda en algun moment

Fèlix s’arrisca pel nóvio de Marta i Robert busca una estratègia perquè Blanca i Carme siguen exculpades

Fèlix (Ricardo Saiz) s’arrisca pel nóvio de Marta
Fèlix (Ricardo Saiz) s’arrisca pel nóvio de Marta / Departament de Comunicació
26 de febrer 2024 - 10:24

Fèlix va arribar a L’Alqueria Blanca fugint d’un passat fosc. Gràcies a son tio Ferri va aconseguir la acceptació de tots, en especial de Marta, de la que es va enamorar; però la seua ambició li va espentar a que s’ajuntara amb males companyies i, així, va perdre el favor del poble i de la metgessa.

Afortunadament, ara es troba totalment integrat de nou, treballa al celler i ha recuperat la confiança dels qui l’envolten. Aquesta setmana sabrem que vol ajudar Marta. Per eixe motiu, es decideix a investigar l’empresa d’Alacant que presumptament està darrere de la detenció de Daniel, el novio de Marta amb qui, si tot va bé,es casarà prompte. No serà fàcil aconseguir proves, però compta amb l’ajuda de l’estudiant de detectiu Tonet i el seu bolígraf-càmera.

Naturalment, Robert, està assabentat el que pretén fer Fèlix i li demana prudència, però l’advocat té molts fronts oberts. A banda de portar el cas de Daniel, li preocupa el futur processal de Blanca i Carme. La teoria que el bes en la botiga era part de l’assaig d’una escena per a una pel·lícula ha d’estar molt ben argumentada, si volen que la justícia franquista les deixe en pau.

Paqui també està preocupada aquests dies. El seu home, Ferri, acompanya Júlia amunt i avall per localitzar espais per a la pròxima producció de Berlanga i això la té un poc alterada.

Tindrà raó Paqui en estar preocupada i realment Júlia i el seu marit volen lligar? Com podran justificar Blanca i Carme que allò que va passar a la botiga formava part d’una representació? Què vol realment Fèlix amb l’arriscada operació per aconseguir proves que exculpen Daniel? I Tonet, farà de les seues acompanyant Fèlix? 

Les respostes a aquestes qüestions les trobarem en el pròxim capítol doble de L’Alqueria Blanca. Dimarts, 27 de febrer a partir de les 22:00 hores i en qualsevol moment en també en el web

També et pot interessar

stats