Torna el concurs de curts que organitzen À Punt i ‘Las Provincias’

El requisit principal és que els projectes presentats tinguen “un toc berlanguià” i no durar més de 100 segons

El millor curtmetratge guanyarà l’únic premi de 1.500 euros i el termini per a presentar els treballs finalitza el 7 de gener

 

Cartell del concurs curtsmetratges
Cartell del concurs de curtmetratges
27 de novembre 2023 - 16:20

Per tercer any consecutiu, À Punt i Las Provincias tornen a homenatjar Berlanga amb el concurs de curts À 100. La principal directriu és que les filmacions tinguen “un toc berlanguià”. Aquest terme que fins i tot arreplega la RAE per a referir-se a allò absurd i ridícul de la condició ibèrica, a la lluita per allò mundà condemnada al fracàs i també a la corrupció institucional.

Els concursants poden fer una interpretació lliure del terme, però com més berlanguià siga el curtmetratge, més possibilitats tindrà d’endur-se el premi. La durada màxima de l’obra ha de ser de 100 segons.

La iniciativa té com a objectiu donar veu als nous creadors audiovisuals de la Comunitat Valenciana.

El termini per a lliurar les obres audiovisuals finalitza el pròxim 7 de gener de 2024 a les 12 del migdia. Per a participar punxa ací.

El jurat, que estarà compost per especialistes del sector audiovisual i per representants d’À Punt i Las Provincias, atorgarà un premi únic de 1.500 euros al millor curtmetratge. Així, també hi haurà un altre premi especial del públic al millor curt, triat per votació popular que obtindrà un diploma acreditatiu.

Altres requisits

Podrà participar qualsevol persona major de 18 anys amb residència a la Comunitat Valenciana. No es podran presentar obres realitzades abans de l’1 de gener de 2023.

Els curtmetratges poden ser gravats amb qualsevol dispositiu, hauran de ser originals i enregistrats en la màxima resolució possible, però no poden superar els 300 MB. Només està permés presentar un curt per concursant.

Poden ser en valencià o castellà, però el jurat valorarà especialment aquells treballs presentats en valencià.

Tots els treballs admesos es podran visualitzar en la pàgina web del concurs: www.a100.es

També et pot interessar

stats