Sento, preparat per a la retransmissió: eixirà tot bé?

Avanç de la pròxima entrega de L’Alqueria Blanca, diumenge a les 22:00 h

Un moment de L'Alqueria Blanca
Un moment de L'Alqueria Blanca
14 de desembre 2023 - 14:41

L’Alqueria Blanca arriba carregadeta de bombo en l’última entrega de l’any. Això sí, els nostres personatges favorits de la sèrie ens preparen una sorpresa nadalenca de la qual ja donarem més detalls.

De moment, en el pròxim capítol, Sento ja està preparat per a la falsa retransmissió esportiva que la ment negociant de Berna Colom ha ideat per a traure duros dels anunciants. Empar no hi està d’acord, perquè pensa que això és enganyar tot el món. Sento s’haurà de tancar a l’emissora i simular que està al Mestalla. Ja vorem si pot sobreviure a l’invent, sobretot tenim en compte que Tonet ha de subministrar-li aliment i altres infraestructures.

Qui veritablement té un problema molt més gros que el de Sento és Clara. La malaltia avança inexorablement, per molts esforços que fan els que té al seu costat, i sembla que no anirà a millor.

D’altra banda, Marta està molt nerviosa i el seu desig és poder viatjar per a donar suport a Daniel, pres a la frontera de Gibraltar, encara que la metgessa compta amb l’ajuda de Robert i Fèlix, que investiga per a aclarir el parany que li han posat al nóvio de Marta.

Tampoc ho té fàcil Blanca: la pressió sobre ella i Carme per l’incident del bes en la botiga cada dia és més gran. Almenys, les coses al seu fill, Xavi, li ixen molt bé en tots els aspectes: s’està convertint en tot un campió de pilota i la relació amb Isabel va pel bon camí.

Però la felicitat de Xavi i Isabel pot ser completa o hi ha núvols a l’horitzó? Com acabaran Blanca i Carme, tenint en compte els prejudicis de la societat del moment? I Clara, aconseguirà la felicitat que desitja en el temps que li queda al costat de Ramon?

Tots açò i molt més, diumenge a L’Alqueria Blanca i a la carta en l’enllaç https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/

També et pot interessar

stats