Robert, el més actiu de ‘L’Alqueria Blanca’

El menut dels Pedreguer tindrà una trobada molt interessant amb una de les dones de la seua vida

Robert (Óscar Ramos)
Robert (Óscar Ramos) / Departament de Comunicació
11 de març 2024 - 12:39

Robert és una de les persones més actives de L’Alqueria Blanca. És un dels responsables de Bodegas Sanchis que ha mamprés una gran renovació i està abordant un munt de projectes nous. Però, a més, és l’advocat que porta el cas de Daniel, el nóvio de Marta empresonat a la frontera de Gibraltar, i el de Blanca i Carme, sobre les que pesa l’amenaça d’aplicació de la franquista Ley de vagos y maleantes.

Per si no en tinguera prou, està el vessant sentimental del menut dels Pedreguer. No fa molt que s’ha separat de Carmina, amb qui ha aconseguit restablir una bona amistat, però és que també està l’excel·lent relació que té amb la seua exdona, Raquel, i la presència en el poble d’Elena Miralles, la doctora que en el passat també va estar ocasionalment lligada a ell. A més, aquesta setmana tindrà una trobada fortuïta amb una d’elles que pot resultar d’allò més gratificant.

Un altre personatge molt actiu, que en els últims dies està tenint un comportament prou estrany, és Berna Colom. En el moment que veu un dels topògrafs que han arribat al poble, corre a amagar-se al primer amagatall que troba.

Tonet també té un comportament sospitós. Sembla que intenta influir en els veïns i veïnes perquè voten a favor d’un dels dissenys per a les noves etiquetes dels vins dels Sanchis, precisament el que va fer Pili des de París i que ell ha colat en el concurs.

Tonet aconseguirà que els veïns voten majoritàriament la seua etiqueta? Serà de veres això que diu sobre que Berlanga anirà al poble prompte? Per què Berna Colom fuig del topògraf? Amb qui tindrà Robert aquesta trobada tan interessant aquesta setmana?

Dimarts 12 de març, a les 22:00 h, es resoldran algunes de les incògnites plantejades a la pròxima entrega de L’Alqueria Blanca i a la carta.

També et pot interessar

stats