Les receptes amb medalla del futbolista Carboni, l’olímpica Concha Montaner i el pilotari Sacha Kruithof en ‘Tupper Club’

Els tres esportistes famosos posen a prova les seues habilitats culinàries en el concurs gastronòmic que presenta Ricard Camarena

Aquesta setmana, el concurs canvia d’horari i s’emet a partir d’ara els dijous a la nit

Amedeo Carboni cuina pasta fresca amb tomata, mozzarella i alfàbega
Amedeo Carboni cuina pasta fresca amb tomata, mozzarella i alfàbega / Departament de Comunicació
10 d'abril 2024 - 13:00

Aquesta setmana Tupper Club canvia el dia d’emissió. La cita amb el programa que presenta el xef Ricard Camarena serà a partir d’ara els dijous a les 22:00 hores.

Aquest dijous, en Tupper Club, on només poden entrar els paladars més refinats, hi haurà més competició que mai. Tres esportistes d’elit, molt arrelats a la terra, lluitaran per a emportar-se la medalla d’or a la cuina. En aquesta ocasió, el futbolista Amedeo Carboni, l’olímpica Concha Montaner i el pilotari Sacha Kruithof cuinen receptes de campionat.

Les tres celebritats no sabran contra qui competeixen fins al final, quan es vegen les cares, ja que enviaran els plats que han cuinat als rivals mitjançant un missatger. Els tres es votaran entre ells, però el xef Ricard Camarena tindrà el vot decisiu.

Des de Cullera, l’italià Amedeo Carboni competirà amb una pasta fresca amb tomata, mozzarella i alfàbega. Carboni, futbolista històric del València CF, tractarà de guanyar el concurs amb aquesta recepta.

Carboni va nàixer a Arezzo, una regió de la Toscana. En els nou anys que va estar en el València CF va guanyar dues lligues, una Copa de la UEFA, una Supercopa d'Europa i una Supercopa d'Espanya. En total, va disputar 337 partits amb el club valencianista. L’últim partit com a jugador valencianista el va jugar el 16 de maig del 2006, amb 41 anys.

Sacha Kruithof, Amedeo Carboni i Concha Montaner junt el xef Ricard Camarena
Sacha Kruithof, Amedeo Carboni i Concha Montaner junt el xef Ricard Camarena

De Cullera viatgem a Orba, a la Marina Alta, per a trobar-nos amb Sacha Kruithof, que va ser triat millor jugador de pilota del món del 2021 i ha guanyat recentment el Mundial de llargues amb la selecció valenciana. Sacha ens prepararà coques de forat amb verdures i embotit.

Sacha va nàixer a Orba, on encara viu a temporades. Es defineix com “un xiquet de poble que juga a pilota, en concret, a l’especialitat de one wall; que començà jugant en la paret del costat de sa casa i ha acabat en Nova York i per tot el món.” Ha triat la recepta de coques de forat amb verdures i embotit “primer, perquè és típic de la Marina, si vius ací i vols cuinar per a algú i quedar bé, coques. I segon, perquè ma mare té una coqueria, fa coques amb ma tia, amb una food truck, per firetes i demés. I què millor que seguir la tradició familiar.”

La tercera competidora també ha vingut a guanyar. Concha Montaner ha participat en quatre jocs olímpics i ha sigut subcampiona d’Europa i tercera del món en salt de longitud. L’atleta olímpica cuinarà polp amb un llit de creïlla amb el seu marit, el també atleta Venancio José Murcia.

Els tres concursants es posen mans a l’obra per a cuinar les especialitats que podrem veure en À Punt, demà dijous a la nit.

També et pot interessar

stats