Raquel tracta de governar des de casa

Avanç del capítol de L’Alqueria Blanca de demà dimarts a les 22:00 hores

Raquel (Maria Maroto)
Raquel (Maria Maroto) / Departament de Comunicació
25 de març 2024 - 13:44

En l’últim capítol de L’Alqueria Blanca deixàrem Raquel en una situació delicada, va patir un desmai. L’alcaldessa està tenint conseqüències físiques a causa de les seues circumstàncies personals: ha perdut l’home, té un embaràs de risc i excés de treball en l’ajuntament. Així que, si no vol caure malalta haurà de prendre’s les coses amb més calma i descansar com li ha recomanat la metgessa en moltes ocasions. Ja veurem si una persona tan activa com ella pot aconseguir-ho. A més, per si no tinguera prou, es convertirà en la confessora de les dones interessades per Robert.

D'altra banda, Tonet continua mantenint el malentés que ell és l’autor de l’etiqueta guanyadora del concurs organitzat per la Bodega Sanchis, encara que tots saben que l’autora és Pili, que va enviar-li el disseny des de París. Clar, que els organitzadors estan tan entusiasmats amb l’artista, que potser li demanen més etiquetes.

Júlia, la neboda de Don Cipriano, que ha tornat al poble per a fer la preproducció de la nova pel·lícula de Berlanga, donarà detalls de com el cineasta pot ajudar Blanca i Carme a justificar que el bes que es donaren a la botiga era un assaig de ficció. Amb tota probabilitat, ell mateix podria escriure l’escena que serviria d’excusa perfecta, i si no és ell, podria ser el seu guionista, Azcona.

Blanca tindrà un altre motiu per a animar-se, Xavi, el fill, està triomfant a la catedral de la pilota, el trinquet de Pelai. A veure si, un d’aquests dies, Xavi li dona una sorpresa i torna al poble a visitar-la. Si això passa, Isabel, la mestra, també es posarà contenta.

Tornarà prompte Xavi i donarà suport a Blanca en la complicada situació que viu? Qui farà el guió que necessita la botiguera i Carme per a justificar-se davant del jutge? Fins a quan allargarà Tonet la seua impostura respecte al disseny de l’etiqueta? Aconseguiran entre tots que Raquel descanse o continuarà pensant que es pot governar el món des de casa? Totes les respostes demà dimarts, a les 22:00 hores en À Punt i a la carta

També et pot interessar

stats