La ràdio d’À Punt ix al carrer

Els programes traslladen la festa en viu i en directe tant a la Magdalena de Castelló com a les Falles de València

'Podríem fer ho millor' l'espai més divertit de la ràdio À Punt
'Podríem fer ho millor' l'espai més divertit de la ràdio À Punt / Departament de Comunicació
09 de març 2023 - 17:01

La ràdio pública valenciana s’afegeix a les festes del mes de març amb l’emissió de programes des del carrer. A partir de la pròxima setmana, coincidint amb la Magdalena de Castelló i les Falles de València, l’emissora trasllada els seus estudis mòbils a l’epicentre de les festes.

Dissabte arranca la programació especial des de la llotja del Cànem de Castelló amb el programa Podríem fer-ho millor que presenta Susa Calafat; el dilluns 13 l’emissió serà doble.

De vesprada, el magazín Pròxima Parada de Susanna Lliberós i Joan Espinosa entrevistarà els membres de la companyia Xarxa Teatre de Vila-real, que celebra quaranta anys, amb motiu de la Nit Màgica de dimarts a les 23 hores. També participarà en el programa la directora de cine castellonenca Lucía Alemany que acaba d’estrenar ‘Mari(dos)’ i la pirotècnica Reyes Martí que dispara la mascletà aquest dia.

Susanna Lliberós i Joan Espinosa presenten 'Pròxima Parada'
Susanna Lliberós i Joan Espinosa presenten 'Pròxima Parada'

De nit el programa musical Territori Sonor, amb Manuela Alandes, comptarà amb les actuacions d’Esther, Lola Bou i Manel Brancal, Blue Boi i Ortopedia Técnica.

Manuela Alandes presenta 'Territori Sonor'
Manuela Alandes presenta 'Territori Sonor'

També estaran a la capital de la plana el dimarts 14 Les Notícies del Matí amb Clara Castelló de 10 a 12 hores.

Les Notícies del Matí visiten Castelló
Les Notícies del Matí visiten Castelló

El patí històric del Col·legi Major de la Seda acollirà a partir de dijous 16 la programació especial de Falles. A partir de les 15:30 h i fins a les 19:30, dijous i divendres, Joan Espinosa i Susanna Lliberós des del magazín Pròxima Parada entrevistaran Vicente Genovés del Olmo i a Alberto Catalá, president i vicepresident respectivament de la Fundació del Col·legi major de la Seda. També passaran pel programa els protagonistes de la festa com l’artista faller Raúl Martínez, Chucky, i Cristina Gómez una jove que va patir un càncer de pit i que ha sigut la model de la seua falla. A més gaudirem de les actuacions de José Manuel Casañ, líder del grup Seguridad Social i dels Germans Penalba. El dia 17 visiten el programa Liz Dust, dragqueer que enguany és la figura central de la falla Palleter; o els actors Sergio Caballer i Carla Pascual de la sèrie d’À Punt Després de tu i la part musical inclourà l’actuació de Jazzwoman entre altres. L’equip de reporters també estarà a l’Ofrena i al lliurament de premis per a oferir tota l’actualitat del programa d’actes fallers.

El cap de setmana serà el torn de Podríem fer-ho millor que obrirà les portes de l’espai de la seda perquè el públic puga gaudir en directe de l’equip més agosarat de la ràdio pública valenciana i de convidats com Francesc Llop, president dels Campaners de la Seu de València; Daniela González, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana el dia 18 i pel dia 19, la il·lustradora Virginia Lorente i la cantautora Lorena Bonet.

 El programa Territori Sonor farà un programa especial la nit de la Cremà amb destacats grups del panorama musical valencià.

També et pot interessar

stats