La ràdio d’À Punt estarà en directe a la Fira del Llibre amb els programes Pròxima Parada i Podríem fer-ho millor

 

Les Feretes i Dani Miquel oferiran un espectacle d’animació infantil aquest dissabte a partir de les 12:00 hores

Pròxima Parada  a la Fira del llibre 2022 (imatge d'arxiu)
Pròxima Parada a la Fira del llibre 2022 (imatge d'arxiu)

La Fira del Llibre de València pren, com cada primavera, els jardins de Vivers de València des del 27 d’abril al 7 de maig.

À Punt Mèdia torna a ser el mitjà oficial d’aquesta 58a edició de la Fira del Llibre, la qual cosa suposa que es difondran totes les activitats de la Fira tant en la ràdio, la televisió i el web.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha remarcat que el nou conveni signat entre À Punt i la Fira del Llibre “ens compromet per dos anys amb l’esdeveniment més important de promoció del sector del llibre” per a, d’aquesta manera “donar suport al sector editorial que, en el context de les indústries culturals, és el que millor ha resistit els anys de pandèmia”

La presidenta de la Fundació Fira del Llibre, Maria Bravo s’ha mostrat molt satisfeta que “per tercer any consecutiu, À Punt, la cadena pública de tots els valencians i les valencianes col·labore amb nosaltres i a més, aposte per fer alguns dels seus programes en el nostre espai als Vivers”

Serà la ràdio d’À Punt la que emetrà, des dels jardins de Vivers, diversos programes, amb un espai per al públic, que tindrà l’oportunitat de veure com es realitza en directe un programa de ràdio. En concret, dijous 27, el dia de la inauguració de la fira i a partir de les 15:30 hores, Susanna Lliberós i Joan Espinosa faran el magazín Pròxima parada des de l’Espai Autores i Autors. I diumenge, dia 7 de maig, des de les 9:00 hores, a l'Espai Obert, el programa d’humor Podríem fer-ho millor amb Susa Calafat i el seu grup habitual de col·laboradors.

La Colla d’À Punt també es trasllada a la Fira enguany i estarà dissabte, 29 d'abril, a partir de les 12:00 amb l’espectacle d’animació infantil de Les Feretes i l’actuació musical de Dani Miquel.  

Actuació de Les feretes a la Fira del Llibre 2022 (imatge d'arxiu)
Actuació de Les feretes a la Fira del Llibre 2022 (imatge d'arxiu) / Departament de Comunicació

Juan Pedro Font de Mora, president del Gremi de Llibrers de València, ha ressaltat que À Punt siga el mitjà de comunicació oficial de la Fira del Llibre de València en aquesta 58na edició perquè pensem que això ajudarà a difondre la cultura en general i específicament la cultura en valencià”

Alfred Costa també ha assenyalat que des dels mitjans públics “assegurem una ampla cobertura en tota la nostra programació de ràdio, televisió i web de l’extens programa d’actes i de la presència i activitats d’autores i autors valencians i visitants”.

La col·laboració d’À Punt Mèdia amb la Fira del Llibre s’ha concretat en un conveni que ha signat amb les dues entitats organitzadores de l’esdeveniment: La Fundació Fira del Llibre de València i el Gremi de Llibrers de València per un període de dos anys. 

També et pot interessar

stats