Quan es tracta d’ajudar, ningú falla en ‘L’Alqueria Blanca’

Avanç dels capítols de diumenge a les 22:10

Marta (Raquel Rubiano) en un fotograma de l'Alqueria Blanca
Marta (Raquel Rubiano) en un fotograma de l'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
16 de novembre 2023 - 10:45

En l’última entrega de la sèrie deixàrem Marta, la metgessa de l’Alqueria Blanca, amb la incertesa de saber què li ha passat exactament al seu promés, Daniel, detingut a la frontera de Gibraltar. Marta haurà de buscar ajuda en els amics, com Robert, l’advocat, o el seu pare, Alfons, que té influències i bones relacions polítiques per a accedir a informació de primera mà sobre el cas. Però, i Fèlix? Podrà fer alguna cosa per ella l’home de qui va estar enamorada i a qui va haver de renunciar?

A més, aquesta setmana trobem Carmina integrada en la vida del poble després d’haver renunciat al teatre. Segur que no li faltarà faena ni la companyia dels qui l’estimen. Falta saber si podrà tornar a formar part de la vida de Robert, que sembla més preocupat per altres assumptes i altres persones.

També assistirem a la marxa de Blai, que definitivament viatja a Califòrnia per a estar amb l’altra part de la família i per a calmar el seu esperit turmentat per la pena. El seu net, Santi, li té preparat un adeu molt especial. Afortunadament, Blai no haurà de patir per Dora, a qui li ha eixit una estranya rojor en la cara; ni aguantar Ferri, encabotat a demostrar que el vi no es pot ficar dins d’una caixa de cartó, com vol fer Doña Teresa i la resta de responsables de la bodega. 

Quin experiment farà Ferri per a confirmar les seues sospites vinícoles? Quin comiat li té preparat Santi al seu iaio Blai? Podrà Carmina tenir una conversa aclaridora amb Robert? I Marta? Aconseguirà, almenys, més informació sobre la detenció de Daniel?

Tot açò i molt més, el diumenge en À Punt a les 22:10 h i a la carta a través de l’enllaç https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/

També et pot interessar

stats