En el pròxim capítol de 'L’Alqueria Blanca' Xavi ha de prendre una decisió: o dins o fora, eixe és el dilema

Xavi (Nelo Gómez) en un fotograma de L'Alqueria Blanca
Xavi (Nelo Gómez) en un fotograma de L'Alqueria Blanca / Departament de Comunicació
09 de novembre 2023 - 10:08

Aquesta setmana a L’Alqueria Blanca, Xavi ha d’enfrontar-se a un dilema que li planteja el Tio Pep des que el xic li va demanar que l’entrenara: o està per la pilota plenament o s’arrima al marge. El patriarca dels Pedreguer s’està deixant la energia que li queda i el seu prestigi per a que Xavi faça carrera en el món dels trinquets, però no el troba centrat o, millor dit, el troba més centrat en perseguir a Isabel que en perseguir la pilota de vaqueta. Així que, ha arribat el moment de prendre una decisió.

Mentrestant, Empar i Sento continuen amb el seu dilema personal: trobar, el més prompte possible, a tres persones solvents que puguen dir davant del jutge que són els millors pares per a Àngel. De moment, compten amb els testimonis de l’alcaldessa, Raquel, i d’una dona de prestigi en el món de l’espectacle i botiguera del poble, la gran Blanca Campaner. En realitat en tenen tres, però del de Tonet, que s’ha apuntat al carro des del primer moment, no és refien i el temps corre.

Ramon podria ser un bon candidat per a declarar a favor de la parella d’hostalers, és un reconegut escriptor i veí del poble, però dubten a demanar-li el favor. Ramón és un home molt ocupat i preocupat per la malaltia de la seua dona, Clara, que es deteriora físicament dia a dia.

Per últim, Blai ha resolt el seu dilema. Encara que Dora no l’acompanye, ha decidit viatjar a Califòrnia per vore la família i recuperar-se del dur colp que ha suposat la desaparició seu fill Diego.

Tornarà Blai a recuperar l’ànim i ser l’home íntegre que era? Aguantarà Ramon la pressió que suposa la malaltia terminal de Clara? Qui serà el tercer testimoni que necessiten Empar i sento? Se centrarà Xavi en el seu futur professional o podrà l’amor a la vocació? La resposta a totes aquestes preguntes, diumenge a les 22:10 a L’Alqueria Blanca. Tots els capítols de la sèrie es poden vore a qualsevol hora en https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/

També et pot interessar

stats