El programa '400' d'À Punt guanya un dels Premis Solidaris Grup Social ONCE Comunitat Valenciana 2023

Miquel Francés i Pere Aznar arrepleguen el premi al programa 400
Miquel Francés i Pere Aznar arrepleguen el premi al programa '400' / Departament de Comunicació
15 de setembre 2023 - 10:10

El Grup Social ONCE va entregar ahir els Premis Solidaris Comunitat Valenciana 2023 en la gala que va tindre lloc al CaixaForum de València. 

El programa 400, d’À Punt, la Fundació ANAR, Susana Gisbert Grifo, Caixa Popular i la Clínica Jurídica per la Justícia Social de la Facultat de Dret de la Universitat de València són els guanyadors dels Premis Solidaris Grup Social ONCE Comunitat Valenciana 2023.

El programa 400, conduït per Pere Aznar, concretament l’episodi dedicat a la salut mental, ha estat guardonat dins de l’apartat de programa, article o projecte de comunicació, per abordar la problemàtica de la salut mental des de l’enfocament dels drets humans, desdramatitzant les situacions i proposant un camí d’esperança cap a la inclusió.

El president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Miquel Francés, ha destacat que “400 ha sigut una aposta dels mitjans públics valencians que combina el servei públic i l’entreteniment, ja que ha donat veu i visibilitat a determinats temes i col·lectius que normalment es queden fora del focus de la societat”.

El president de la CVMC i el presentador del programa, Pere Aznar, han arreplegat el premi en una gala a la qual també assistiren Carlos Mazón, president de la Generalitat; José Luis Pinto Barroso, vicepresident d'Estratègia Econòmica, Joc i Desenvolupament Empresarial del Consell General de l'ONCE; Enrique Llin, president del Consell Territorial de l'ONCE a la Comunitat Valenciana; María José Catalá, alcaldessa de València; María de los Llanos Massó, presidenta de les Corts; Pilar Bernabé, delegada del govern espanyol a la Comunitat Valenciana; i José Manuel Pichel, delegat de l'ONCE a la Comunitat Valenciana, entre altres autoritats polítiques i socials, i representants de la discapacitat i de la societat valenciana.

Els guanyadors dels Premis Solidaris Grup Social ONCE Comunitat Valenciana 2023, amb autoritats i responsables ONCE
Els guanyadors dels Premis Solidaris Grup Social ONCE Comunitat Valenciana 2023, amb autoritats i responsables ONCE

Pere Aznar, en nom de tot l’equip, ha volgut agrair al Grup Social ONCE aquest premi “per la nostra mirada sobre realitats que no es miren normalment. La nostra intenció sempre ha sigut ser respectuosos i oferir des de l’estima una visió humana i humorística dels problemes de la gent”.

Els premis solidaris del Grup Social ONCE Comunitat Valenciana 2023 són la màxima distinció que l'ONCE concedeix en l’àmbit autonòmic per a distingir aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l'administració pública i programes o treballs de comunicació que hagen destacat per una tasca solidària que combregue amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE.

Tots els programes de 400 es poden veure a la carta a través del web https://www.apuntmedia.es/programes/400/.

També et pot interessar

stats