Què passa entre Blanca i Carme?

Avanç de la pròxima entrega de L’Alqueria Blanca, diumenge a les 22:00 h

Blanca (Carme Juan)
Blanca (Carme Juan) / Departament de Comunicació
07 de desembre 2023 - 09:41

Els rumors tornen a circular per tota l’Alqueria Blanca. I és que era d’imaginar que el bes que es donaren Blanca i Carme a la botiga, amb la presència inesperada d’una de les germanes Matoses i de Dora, portaria cua. 

Aquesta setmana assistirem a les reaccions que el gest entre les dues dones produeix entre els veïns del poble i com s’interpreta, segons si són amics o simples coneguts de Blanca els que n’opinen. No són els únics xafardejos que corren pel poble. Raquel i Robert hauran d’explicar-li a Santi si és veritat el que diuen d’ells a l’escola.

Empar i Sento també estan molt nerviosos, perquè finalment hauran de comparéixer davant del jutge amb els seus testimonis per la custòdia definitiva d’Àngels. Ara bé, entre els testimonis està Blanca. Serà convenient que ella declare precisament en aquests moments de rumors sobre la seua persona?

Qui no para és Berna Colom, que ha tornat a implicar Sento i Tonet en un nou projecte radiofònic: retransmetre un partit de futbol entre el València i l’Hèrcules. 

Però, com podrà Sento fer una retransmissió amb els escassos mitjans de què disposa a l’emissora? Aconseguirà Raquel fer entendre a Santi que Robert i ella van estar casats i que ara només són bons amics? I que passarà amb Blanca? Serà convenient que testifique per la custòdia d’Àngels? Tindrà una bona excusa per a justificar el moment d’intimitat amb Carme a la botiga?

Moltes incògnites s’han de resoldre en la pròxima entrega de L’Alqueria Blanca. Tots els episodis es poden veure en l’enllaç:

https://www.apuntmedia.es/series/alqueria-blanca/

També et pot interessar

stats