Oberta la inscripció als Premis À Punt a les Fogueres 2024

El 14 de juny finalitza el termini per a realitzar la inscripció als Premis À Punt i als Premis La colla

Consulta en el web de la televisió pública les bases i els requisits per a participar

Foguera Sant Blai, una de les guanyadores de l'anterior edició
Foguera Sant Blai, una de les guanyadores de l'anterior edició / Departament de Comunicació
16 de maig 2024 - 09:48

Les festes grans d’Alacant ja han començat el compte arrere i À Punt convoca la tercera edició dels Premis À Punt, els Premis La Colla a les fogueres infantils i els respectius premis del públic. Estos premis tenen com a objecte guardonar la foguera (escena o ninot) que presente la millor crítica audiovisual d’À Punt.

Les propostes presentades han d’incloure un ninot, ninots o escena que faça referència a qualsevol contingut d’À Punt (presentadors/es, programes, personatges de sèries, entre altres).

Es concediran tres premis, que inclouen un primer de 1.000 euros, un segon 750 euros i un tercer guardó de 500 euros, respectivament. Tots rebran el corresponent estendard amb la menció de la concessió del premi a la foguera corresponent, a més de la participació en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt.

Tercera edició dels Premis La Colla a les Fogueres

À Punt també convoca la tercera edició dels Premis La Colla a les Fogueres, que guardonen la foguera infantil que millor promoga els drets i valors de la infantesa incorporats en la Carta de valors d’À Punt. Les fogueres infantils també hauran d’incloure algun contingut d’À Punt.

Els premis La Colla també atorgaran tres premis: un primer de 750 euros, un segon de 500 i un tercer de 250 euros. Tots rebran el corresponent estendard amb la menció de la concessió del primer premi a la foguera infantil corresponent i a més participaran en un reportatge en algun dels programes d’entreteniment o informatius d’À Punt Mèdia.

El públic també vota

Les fogueres finalistes als Premis À Punt i Premis La Colla d’À Punt també tindran l’opció de guanyar el premi del públic.

Del 21 al 24 de juny tot el món podrà votar la seua foguera favorita per a guanyar el Premi à Punt del públic en el web d’À Punt. Les votacions del públic per a les fogueres infantils estaran obertes del 21 al 23 de juny. El resultat de les votacions es farà públic el dia 24 de juny.

El termini per a formalitzar les sol·licituds de participació en els Premis À Punt a les Fogueres 2004 finalitza, a les 14:00 hores del 14 de juny. Les bases completes amb els requisits i els terminis es poden consulta en el web d’À Punt.

També et pot interessar

stats