‘Zoom’ ens avança com serà l’estiu del 2021

Aquesta nit a partir de les 22 hores Bèrnar Giménez ens presentarà les noves formes de turisme i les previsions turístiques per a la Comunitat Valenciana

Benidorm és una de les destinacions més afectades, sobretot pel bloqueig del turisme britànic.
Benidorm és una de les destinacions més afectades, sobretot pel bloqueig del turisme britànic. / Departament de Comunicació
05 de juliol 2021 - 12:30

Com cada dilluns, el programa Zoom aprofundirà en un tema que ens afecta de prop. Aquesta nit l’equip d’investigació que encapçala Bèrnar Giménez es pregunta com serà l’estiu del 2021.

L’estiu ha començat entre la incertesa i l’esperança per al sector turístic de la Comunitat Valenciana. Si en 2019 ens van visitar quasi quatre milions i mig de turistes estrangers a l’estiu, enguany les previsions més optimistes apunten als 2 milions.

Enguany les previsions més optimistes apunten als 2 milions de visitants.
Enguany les previsions més optimistes apunten als 2 milions de visitants.

Benidorm és una de les destinacions més afectades, sobretot pel bloqueig del turisme britànic. A l’espera que el Regne Unit pose Espanya en la llista de països segurs per a viatjar, la ciutat dels gratacels tracta de recuperar-se dels efectes de la pandèmia de la covid-19.

Però la Comunitat Valenciana no és només sol i platja. En Zoom descobrirem com la pandèmia ha impulsat noves formes de turisme i ha omplit de visitants altres racons del nostre territori.

També et pot interessar

stats