La Volta Comunitat Valenciana Fèmines es pot seguir en directe pel web d’À Punt

L’últim tram de les quatre etapes d’aquesta cinquena edició es retransmetrà per streaming de dijous a diumenge.

La Volta Comunitat Valenciana Fèmines en directe pel web d’À Punt
La Volta Comunitat Valenciana Fèmines en directe pel web d’À Punt / Departament de Comunicació
05 de maig 2021 - 11:44

Des del dijous 6 de maig i fins al diumenge dia 9, À Punt retransmetrà en directe per streaming, a través del web apuntmedia.es, la cinquena edició de la Volta Comunitat Valenciana Fèmines que organitza el Club Ciclista Escapada.

La prova, de quatre etapes, serà transmesa pel periodista Dani Hermosilla amb la col·laboració en els comentaris de Quique Gutiérrez, exciclista que al seu palmarés inclou un segon lloc en el Giro d’Itàlia del 2006; Pascual Momparler, seleccionador espanyol de ciclisme en ruta i ciclocròs, i les ciclistes valencianes Cristina Martínez, de l’equip italià Aromitalia Basso Bikes Vaiano, i Alba Teruel, de l’equip World Tour Movistar Team.  A més, Julián Sáez i Celia López ens oferiran les declaracions de les protagonistes des de la línia de meta.

En les dos primeres etapes (Barxeta-Gandia i Castelló-Vila-real) À Punt connectarà amb la prova des de les 16:00 h. El dissabte, la carrera viatjarà de Sagunt a València i s’hi podrà seguir des de les 14:45 h. Diumenge, últim dia de la Volta, À PUNT retransmetrà des de les 14:30 h. la part final de l’etapa amb eixida a Finestrat i meta en Alacant.

5ª Volta Comunitat Valenciana Fèmines del Club Ciclista Escapada.
5ª Volta Comunitat Valenciana Fèmines del Club Ciclista Escapada.

Aquest esdeveniment, inclòs en el calendari europeu de la Unió Ciclista Internacional (UCI), compta enguany amb la participació de 21 equips i 147 ciclistes de quatre continents.

Amb aquesta retransmissió, À Punt manté el seu repte d’oferir en directe en les seues finestres mediàtiques els esdeveniments més importants de la Comunitat Valenciana en les diferents modalitats esportives.  

També et pot interessar

stats