Viu el sorteig de la Grossa de Nadal en À Punt

Clara Castelló i Àlex Sanjaime conduiran un programa especial amb connexions amb el Saló de Loteries i 12 punts repartits per la Comunitat Valenciana.

Clara Castelló i Àlex Sanjaime, presentadors de l'informatiu 'Les notícies del matí', als estudis d'À Punt Mèdia.
Clara Castelló i Àlex Sanjaime, presentadors de l'informatiu 'Les notícies del matí', als estudis d'À Punt Mèdia.

El sorteig de la Grossa de Nadal és el tret d’eixida d’unes festes nadalenques atípiques. À Punt ha preparat un programa especial conduit per Clara Castelló i Àlex Sanjaime a partir de les 8:45 per a seguir el sorteig minut a minut.

La retransmissió del sorteig es realitzarà des del Teatro Real de Madrid sense l’assistència de públic per primera vegada en la història com a conseqüència de la situació sanitària. No obstant això, els xiquets i les xiquetes de San Ildefonso seran, tal com marca la tradició, el encarregats de cantar els premis del sorteig més esperat. La televisió d’À Punt connectarà a primera hora del matí amb el Saló de Loteries i amb més de 12 punts repartits per tota la Comunitat Valenciana des d’on es desplaçaran per a buscar la reacció dels premiats.

A més, À Punt oferirà, durant la retransmissió del programa en televisió, un codi QR en pantalla que enllaçarà al servei de comprovació de cada número allotjat en el web d’À Punt https://loteria.apuntmedia.es. En aquesta pàgina es podrà consultar, a més del número premiat, el lloc on s’ha venut. D’altra banda, es podrà accedir als premis menuts, la llista completa dels números i les quantitats premiades per a cadascun.

També et pot interessar

stats