‘La vida al Màxim’ tindrà Bibiana Fernández i Álex Gadea en l’últim programa de la temporada

El presentador Màxim Huerta conversa al seu sofà amb dos artistes molt coneguts i volguts per la audiència

Màxim Huerta conversa amb Bibiana Fernández en La vida al Màxim
Màxim Huerta conversa amb Bibiana Fernández en La vida al Màxim / À Punt
21 de juliol 2023 - 13:42

Màxim Huerta acollirà a sa casa dos convidats de luxe per a acomiadar la temporada, demà dissabte 22 de juliol: la polifacètica Bibiana Fernández i l'actor valencià Álex Gadea.

Actriu, presentadora, model, cantant i tertuliana de programes de ràdio i televisió Bibiana Fernández té una vida ben plena d'experiències personals i professionals. Aquesta pionera, que va saber obrir camí en el camp de la diversitat sexual, va superar uns començaments difícils, va treballar a les ordes dels més destacats directors del cinema espanyol i és una estrela de la televisió que continua aportant el seu mestratge allà on va.

L'actor valencià Álex Gadea és l'altra de les grans entrevistes del programa
L'actor valencià Álex Gadea és l'altra de les grans entrevistes del programa / À Punt

Álex Gadea és un dels principals actors del panorama televisiu actual. L'intèrpret valencià és molt popular pels seus papers en sèries com ara El secreto de Puente Viejo o Seis hermanas. Més recentment ha participat en Sin huellas, La que se avecina o Toy Boy, a més de en L'Alqueria Blanca, la sèrie més emblemàtica d’À Punt.

Bibiana i Álex, destacades figures de la televisió de sempre i d'ara, obriran el seu cor en La vida al Màxim, un format d'entrevistes molt especial coproduït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), en el qual els convidats conversen amb Màxim Huerta en un ambient distés i acollidor.

A continuació, el concert homenatge a Lluís Miquel

Després del programa de Màxim Huerta, À Punt emetrà el concert homenatge a Lluís Miquel Campos, músic, actor i productor referent de la Nova Cançó. Lluís Miquel, l’homenatge va ser gravat en el Teatre Juventut de l'Hospitalet de Llobregat el 10 d'abril de 2021 i presentat per la periodista Amàlia Garrigós. Inclou les actuacions d'intèrprets com Borja Penalba, Julià Mas, Joan Isaac, Sílvia Comes, Noèlia Pérez i Josep Zapater de Cashalada Cia, Aitana Ferrer, Toti Soler, Quico Pi de la Serra, Maria de Mar Bonet i Joan Manuel Serrat. A més, l'espectacle inclou vídeos de cançons emblemàtiques del mateix Lluís Miquel que s'intercalen entre les actuacions del concert.

També et pot interessar

stats