‘La vida al Màxim’ s'estrena amb Inés Ballester i Antonio de la Torre

A partir del 20 de maig, cada dissabte a les 22 hores, els espectadors d'À Punt estan convidats a una festa a casa de Màxim Huerta.

Inés Ballester i Antonio de la Torre estan convidats a una festa a casa de Màxim Huerta el dissabte a les 22:00 hores.
Inés Ballester i Antonio de la Torre estan convidats a una festa a casa de Màxim Huerta el dissabte a les 22:00 hores. / Jose San Joaquin Deusa
17 de maig 2023 - 10:49

Inés Ballester i Antonio de la Torre estan convidats a una festa a casa de Màxim Huerta el pròxim dissabte 20 de maig a les 22:00 hores.

La vida al Màxim és un espai produït per À Punt en associació amb VITV (The Mediapro Studio), on citaran figures destacades de la música, la interpretació, l'humor o la ciència, en un escenari relaxat, perfecte perquè diversos amics gaudisquen d'una vetlada inoblidable compartint secrets.

El periodista i escriptor Màxim Huerta torna a la televisió pública valenciana Á Punt com a amfitrió d'aquest nou programa
El periodista i escriptor Màxim Huerta torna a la televisió pública valenciana Á Punt com a amfitrió d'aquest nou programa / Jose San Joaquin Deusa

La periodista i presentadora de Borriana i l'actor malagueny ens obriran el seu cor compartint les anècdotes més entranyables, els records més estimats i els pensaments més profunds.

Inés Ballester, la periodista i presentadora de Borriana ens obrirà el seu cor
Inés Ballester, la periodista i presentadora de Borriana ens obrirà el seu cor / Jose San Joaquin Deusa

Inés Ballester, que té una extensa trajectòria al capdavant de programes que estan en el record de tots, com Les mil i una (en Canal 9), En Antena (Antena 3 Televisión) o Por la mañana (La 1 de TVE), roman vinculada a les cadenes autonòmiques gràcies amb els seus últims treballs en Telemadrid (Está pasando, La música de mi vida i Juntos y...). L'actor malagueny Antonio de la Torre, guardonat amb el Goya a la millor interpretació masculina protagonista per El Reino, va començar exercint de periodista esportiu i entre els seus últims treballs hi ha La última de la fila (Netflix, 2022) i el seu paper com a presentador de la gala dels Goya 2023.

Antonio de la Torre té el Goya a la millor interpretació masculina protagonista per 'El Reino' i fou presentador de la gala dels Goya 2023.
Antonio de la Torre té el Goya a la millor interpretació masculina protagonista per 'El Reino' i fou presentador de la gala dels Goya 2023. / Jose San Joaquin Deusa

La reunió que cada dissabte organitza Màxim és una enriquidora mescla de convidats, entre els quals hi ha figures destacades vinculades a la Comunitat Valenciana com l’esmentada Inés Ballester, l'actriu Ana Milán, la cantant Samantha, el mag Jandro o la doctora Ana Lluch. A ells també s'uneixen personatges com Bibiana Fernández, Josema Yuste o Antonio de la Torre.

Tots els amics de Màxim obriran el seu cor compartint històries personals, anècdotes, records i els pensaments més íntims. Per a recollir cada moment, s'han situat setze càmeres repartides en un plató de quasi 1000 m², on es recrea la residència de Màxim Huerta, un lloc amb espais acollidors per a relaxar-se i gaudir del món dels llibres, la música i l'art en general.

En aquest singular format basat en la creació d'un entorn distés adequat per a les converses pròximes, profundes i personals, el mateix Màxim farà confidències, les que només afloren quan la companyia i l'ambient és procliu per a això.

Màxim Huerta, el perfecte amfitrió acompanyat per Jau Fornés i Amparo Moreno

Màxim no serà l’únic amfitrió. Acompanyant els convidats també hi ha el seu encantador amic de l'ànima Jau Fornés, acreditat fotògraf de cinema amb una polifacètica carrera com a director i showman. A més, l'actriu Amparo Moreno és la padrina que presumeix de conéixer Màxim des que era un nadó i que aprofitarà per a conversar amb les convidades en clau femenina. Tampoc podria faltar la figura del “veí”, un ésser tan innocent com desconcertant que apareix improvisadament generant les trames més rocambolesques.

El periodista i escriptor Màxim Huerta torna a la televisió pública valenciana Á Punt com a amfitrió d'aquest nou programa per a assumir el repte de liderar unes entrevistes en què la confiança i la proximitat amb el convidat són la base del format. Autor d'una desena de llibres, entre els quals destaquen La noche soñada (Premi Primavera de novel·la) i Adiós, pequeño (Premi Fernando Lara), Màxim té una experiència notable en diferents formats televisius (El programa d'Ana Rosa, Destinos de película, A partir de hoy, Mask Singer, adivina quién canta o Benidorm Fest).

Innovador desplegament tècnic i humà en el ‘Show de Truman’

Per cadascun dels huit programes que componen La vida al Màxim passaran dos convidats o convidades. Màxim i Jau Fornés els reben en tot tipus d'ambients, tant exteriors com interiors.

Una de les singularitats de La vida al Màxim són les setze càmares (cinc easyrig, una steady i deu robots PTZ) repartides per tot el plató, que converteixen l'espectador en el “l'ull que tot ho veu”, que gaudeix d'un espai replet de moviment i de situacions marcades pel contrast d'emocions.

'La vida al Màxim' té setze càmares repartides per tot el plató, que converteixen l'espectador en el “l'ull que tot ho veu”.
'La vida al Màxim' té setze càmares repartides per tot el plató, que converteixen l'espectador en el “l'ull que tot ho veu”. / Jose San Joaquin Deusa

Pel programa passaran cent figurants, un autèntic Show de Truman en el qual l'audiència descobrirà com són els entrevistats quan s'obliden de la càmera perquè es troben com a casa. Aquesta familiaritat serà un dels valors clau d'aquest innovador format televisiu que va més enllà d'un simple programa d'entrevistes.

També et pot interessar

stats