‘La vida al Màxim’ mostrarà dissabte que la vida és somni... i que es compleixen

L’actriu valenciana Paula Usero i el presentador Hu Zhao conten a Màxim Huerta com els seus desitjos d’infantesa s’han fet realitat

L’actriu valenciana Paula Usero i el presentador d’À Punt i filòleg xinés Hu Zhao són la singular parella que participa en La vida al Màxim.
L’actriu valenciana Paula Usero i el presentador d’À Punt i filòleg xinés Hu Zhao són la singular parella que participa en La vida al Màxim. / Jose San Joaquin Deusa
01 de juny 2023 - 09:57

Aquest dissabte Màxim Huerta obri les portes de la seua casa, a les 22:00 hores, en la televisió d’À Punt per a una nova festa amb dos convidats que tenen en comú una vida viatgera i els llaços establits amb la Comunitat Valenciana. L’actriu valenciana Paula Usero i el presentador d’À Punt i filòleg xinés Hu Zhao són la singular parella que participa en La vida al Màxim.

Ja ho deia l’escriptor barroc Calderón de la Barca en La vida es sueño i aquesta setmana els protagonistes del programa d’entrevistes conten el resultat de les decisions que han pres i que els han canviat la vida. Somnis d’infantesa fets realitat. Com el de Hu Zhao, que volia viure en una ciutat mediterrània i ara no pot entendre la vida lluny de València. Aquest admirador de l’obra d’Estellés està convençut que quan la seua família visite València, comprendrà la seua decisió de mudar-se. El seu programa d’entreteniment, Xino-xano, tornarà aquest estiu a la pantalla de la televisió d’À Punt per a descobrir-nos noves rutes, de vegades desconegudes, per tota la Comunitat Valenciana.

Jau Fornés i Hu Zhao
Jau Fornés i Hu Zhao / Jose San Joaquin Deusa

O el somni de l’actriu Paula Usero, que des de ben menuda va treballar en publicitat, amb empreses valencianes com ara les nines de Famosa, i que va aconseguir el seu primer paper en el cinema gràcies a una segona oportunitat. Ara la famosa és ella, amb nombroses nominacions i premis de cine nacionals i internacionals, però no ha sigut un camí gens fàcil.

Com a actriu ha treballat en sèries com ara Velvet Colección, La Cocinera de Castamar i pel·lícules com Llenos de gracia o El olivo.

Paula Usero amb Màxim Huerta
Paula Usero amb Màxim Huerta / Jose San Joaquin Deusa

 El pròxim dimarts, 6 de juny, la veurem en el paper de Luisita en la pel·lícula La boda de rosa que estrena À Punt a les 22:00 hores.

Cantant “La tarara” o parlant d’experiències doloroses que els han fet créixer, els protagonistes d’aquest dissabte revelaran a Màxim Huerta, amb els divertits Pau Fornés i Amparo Moreno, el seu costat més íntim en el programa La vida al Màxim.

També et pot interessar

stats