‘Valencians al món’ torna al sud-est asiàtic i visita Bangkok

La zona és famosa pel seu dinamisme i la vida nocturna.

Valencians pel món Bankok
Valencians pel món visita Bankok / Departament de Comunicació
02 d'agost 2022 - 10:37

Aquest dimecres 3 d’agost a les 22:00, en À Punt, Valencians al món ens descobreix els secrets d’una de les regions més dinàmiques del sud-est asiàtic. El reporter David Torres visita Bangkok i ens mostra la seua meravellosa gastronomia i la desenfrenada vida nocturna.

Maria, de València, fa 3 anys que viu a Bangkok. Amb aquesta responsable de xarxes socials visitarem Koh Larn, una de les platges més paradisíaques de la regió, i anirem a un restaurant típic on podrem triar els crancs del nostre àpat. Maria ens portarà al Mahanakhon, un dels gratacels més alts de Tailàndia, i al tren aeri, el mitjà de transport més singular de la ciutat.   

Maria va deixar València fa 3 anys
Maria va deixar València fa 3 anys

Pepe, d’Albal (Horta Sud), fa un any i mig que viu a Bangkok. Amb aquest cuiner visitarem un mercat espectacular, ple de verdures d’allò més exòtiques, i prepararem un plat amb tots els sabors de Tailàndia. A més, serem espectadors d’un combat de boxa tailandesa, l’esport nacional, i visitarem Chinatown.

Javier, de València, fa si anys que viu a Bangkok. Amb ell practicarem l’esquí de cable en un llac i anirem al pulmó verd de la capital tailandesa, un dels millors parcs d’Àsia. Javier ens obrirà les portes de casa seua, en un gratacels del centre.

David, de València, fa un any i mig que viu a la capital tailandesa. Amb ell visitarem el Bangkok més solemne: Wat Arun o temple de l’Aurora, la joia dels temples del país, i el Palau Reial, la representació del poder dels reis de Siam. També visitarem el mercat flotant de Damnoen Saduak, on es va a comprar amb barca. David ens presentarà Gustavo, de Castelló de la Plana, que fa nou anys que viu a Bangkok, i treballa en una de les primeres pistes de pàdel del país.

David de València ens ensenya els temples de Bangkok
David de València ens ensenya els temples de Bangkok

Els aliments processats, la fusta i els teixits encapçalen les exportacions. Les plantes industrials inclouen molins d'arròs, fàbriques de ciment, serradores, refineries de petroli i drassanes. La ciutat és un centre de joieria famós, on es compra i ven plata i peces de bronze.

Valencians al món s'ha adaptat als temps de la covid-19, respectant les normes de cada país i reflectint com viuen els valencians en les diverses destinacions.

També et pot interessar

stats