‘Valencians al món’ es posa a remulla a les platges de Miami

El programa més viatger d’À Punt creua l’Atlàntic per a ensenyar-nos les captivadores platges d’aquesta ciutat tan cosmopolita, des de la icònica South Beach fins a les serenes costes de Key Biscayne

'VAM' a les platges de Miami
'Valencians al món' a les platges de Miami / Departament de Comunicació
19 de setembre 2023 - 12:26

Aquest dimecres 20 de setembre, a les 22:00 h, en À Punt, Valencians al món viatjarà fins a les platges de Miami amb la reportera Maria José Berbegall. Aquesta destinació és objecte d'enveja global a causa del seu clima subtropical, les platges d'arena blanca, l'arquitectura art ‘déco’, un ambient multicultural vibrant i una escena d'entreteniment i compres de primer nivell.

Clara Roque, veïna de Castalla (Alcoià), fa un any i mig que viu a Miami. Ens esperarà a Miami Beach, concretament a South Beach. Després, passejarem per Lummus Park, un gimnàs a l’aire lliure gratuït. Més tard, ens traslladarem en cotxe fins a Design District, el barri amb més botigues de luxe per metre quadrat de tot el país. Aprofitarem també per a visitar Wynwood Walls, la major àrea d’art de carrer de tot el planeta. I, finalment, acabarem al restaurant Palace, on veurem l'espectacle de drag queens més famós de la ciutat.

Josema Sánchez, veí de Manises (Horta Sud), fa tres anys que viu a Miami. Ens veurem amb ell a Downtown Miami, on aprofitarà per a ensenyar-nos la seua casa. Tindrem el luxe de desplaçar-nos en un imponent Rolls-Royce Cullinan pels carrers de Miami. Més tard, anirem a Pelican Harbour Marina, on farem un tour aquàtic, i a North Petry Airport, on contemplarem la ciutat des de les altures. Acabarem a Jungle Island, on coneixerem la parella i on, a més a més, tocarem el cel de Miami des de la planta cinquanta-nou del Paramount Miami World Center.

Josema Sánchez, veí de Manises (L’Horta Sud)
Josema Sánchez, veí de Manises (L’Horta Sud)

Alba Dómenech, veïna de Picanya (Horta Sud), fa un any que viu a Miami. Ens citarà a Marine Stadium, on agafarem un vaixell per a recórrer la ciutat. Durant el recorregut, veurem Fisher Island i Star Island. Aquesta última és la més exclusiva de Florida: tan sols s'hi pot arribar en ferri o helicòpter i està vigilada les vint-i-quatre hores del dia. Tindrem l’oportunitat d’estar a pocs metres de les cases de Brad Pitt, Shakira i Jeff Bezos. Acabarem el dia contemplant una posta de sol impressionant des del vaixell.

Carlos Enguídanos, veí de València, fa cinc anys que viu a Miami i ens esperarà a Miami Beach, on ens ensenyarà la seua casa. Tot seguit, anirem a fer caiac i tindrem l'ocasió de conéixer la mare. Agafarem el cotxe i passejarem per Key Biscayne i Lincoln Road. Aquest últim és el carrer de vianants més famós de Miami i és on té el negoci Carlos: GYMAGE, un lloc on es mescla l'oci, el benestar i l'esport d'una manera molt especial. Per últim, acabarem passejant per South Pointe Park.

Alba Dómenech, veïna de Picanya (L’Horta Sud)
Alba Dómenech, veïna de Picanya (L’Horta Sud)

Alejandro Muñoz, veí de Port de Sagunt (Camp de Morvedre), fa un any que viu a Miami. Ens trobarem amb ell al Virginia Key Beach Park, un parc natural enfront de la ciutat. Amb ell, organitzarem el primer concurs de paelles de la història de Miami, amb uns cent vint assistents. Tot això serà possible gràcies al Centre Valencià de Florida, format per uns quaranta valencians que busquen promoure les arrels culturals de la terreta a Miami. Més tard, en acabar el concurs, passejarem per Little Havana i Brickell, dos dels barris més joves de la ciutat.

Alejandro Muñoz, veí del Port de Sagunt (El Camp de Morvedre)
Alejandro Muñoz, veí del Port de Sagunt (El Camp de Morvedre)

El major nombre de creuers del món ix des del port de Miami

Miami s'ha consolidat com un destacat epicentre global de la indústria de creuers gràcies a la seua ubicació geogràfica a la Costa Est dels Estats Units. El port de Miami, amb la modernitat de les seues instal·lacions i la capacitat per a albergar diversos vaixells de creuer alhora, actua com un punt de partida vital per a una gran varietat de rutes, les quals van fins a les paradisíaques illes del Carib o, fins i tot, diferents llocs de l’Amèrica Central i del Sud.

A més a més, la ciutat es beneficia d'una infraestructura turística ben desenvolupada, un aeroport internacional rellevant i una oferta diversa d'hotels i atraccions, la qual cosa dona als viatgers l'oportunitat d'estendre la seua experiència més enllà del creuer. Aquest entorn propici ha convertit la ciutat en un imant irresistible per als amants dels creuers de tot el món que busquen aventures emocionants i moments memorables en alta mar.

També et pot interessar

stats