‘Valencians al món’ ens mostra el paradís de les illes de la Florida espanyola

El programa més viatger d’À Punt ens trasllada a l’arxipèlag que durant tres segles va pertànyer a la monarquia hispànica

María, València, Florida
Amb David Navarro, estarem a club de pàdel de luxe on ens presentarà Nicolás Colate Vallejo-Nájera, habitual a les revistes del cor espanyoles / À Punt
02 de juliol 2024 - 10:33

Este dimecres 3 de juliol, a les 22:45 h, À Punt ens porta als cais de Florida a través del programa Valencians al món. Coneixerem este arxipèlag format per 1.700 illes al sud de la costa est dels Estats Units on podrem fer turisme de sol i platja. Anirem a pescar, bussejar i fer submarinisme per a descobrir els millors esculls de coral d’Amèrica del Nord.

Amb Maria veurem  Key West, una de les illes més conegudes dels cais
Amb Maria veurem Key West, una de les illes més conegudes dels cais / À Punt

María García, de València, fa tres anys que viu a Miami. Amb ella veurem  Key West, una de les illes més conegudes dels cais i la destinació turística per excel·lència de la classe alta americana. L'ambient és tranquil i estiuenc, amb un centre històric molt colonial. Amb la valenciana també visitarem el Museu del Naufragi de Key West. Durant tres segles, esta regió va pertànyer a la monarquia hispànica i desenes de vaixells espanyols es van afonar a les seues costes: molts dels seus materials arqueològics es van recuperar i ara estan al museu.

David Navarro, de València, fa huit anys que viu a Miami. Amb ell visitarem un club de pàdel de luxe on ens presentarà Nicolás Colate Vallejo-Nájera, un dels personatges més famosos de la comunitat espanyola a Miami i protagonista habitual de les revistes del cor.

 El nostre reporter s’animarà a interpretar un reggaeton amb un dels productors més famosos de la ciutat, també amic de David. Des de fa anys, Miami és la capital llatina dels Estats Units, on viuen milers de llatinoamericans i espanyols rics que busquen protegir les seues inversions i una vida tranquil·la.

Amb Javi i Erik visitarem Islamorada, que rep el seu nom pels capvespres de tonalitats porpres
Amb Javi i Erik visitarem Islamorada, que rep el seu nom pels capvespres de tonalitats porpres / À Punt

Javi Sánchez, de Vinaròs, fa dos anys que viu a Miami. Amb ell visitarem Islamorada, que rep el seu nom pels capvespres de tonalitats porpres i violàcies. Amb ell visitarem el port esportiu de Robbie, on alimentarem els peixos directament des del moll.

Mariola, de València, és organitzadora d'esdeveniments a Florida
Mariola, de València, és organitzadora d'esdeveniments a Florida / À Punt

Mariola Blanco, de València, fa quatre anys que viu a Miami. Amb esta organitzadora d’esdeveniments aprendrem a utilitzar les nostres xarxes socials per a triomfar, parlarem sobre el règim fiscal de l’estat de Florida i farem una excursió en caiac.

Amb Carlos, l'Alcúdia, visitarem els platós d’Univision Miami, un canal que emet en espanyol a Florida
Amb Carlos, l'Alcúdia, visitarem els platós d’Univision Miami, un canal que emet en espanyol a Florida / À Punt

Carlos Loayza, de l’Alcúdia, fa deu anys que viu a Miami. Amb ell visitarem els platós d’Univision Miami, un canal que emet en espanyol. A conseqüència de la seua demografia, els mitjans de comunicació de Miami estan, generalment, orientats a la comunitat hispana. De fet, Miami és la ciutat amb major percentatge de població d'origen hispà dels Estats Units. L'oferta de mitjans de comunicació en espanyol a Miami és immensa.

També et pot interessar

stats