‘Valencians al món’ ens acosta la música en directe a Dublín amb un tast de cervesa negra

Aquest dimecres 23 de març a les 22:00 h, els secrets de la capital irlandesa per a mostrar la seua tradició musical i les històries personals dels nostres valencians. 

Lequip del programa amb Ramón de Benifaió
L'equip del programa amb Ramón de Benifaió / Departament de Comunicació
22 de març 2022 - 13:35

Tatiana, de Mislata (Horta Sud) volia aprendre anglés i va triar Dublín, però el que no s’esperava era que, al final, la ciutat l’acabaria triant a ella. Amb Tatiana visitarem Sandycove, el centre de Dublín i coneixerem la seua parella, que ens tocarà música en directe.

Ramon, de Benifaió (Ribera Alta), fa sis anys que viu a Dublín, dedicant-se a l’enginyeria. Amb ell visitarem el famós museu de la cervesa Guinness, on farem un tast del producte.

Amb Paloma, de la Vall d’Alba (Plana Alta), vorem Phoenix Park, un dels parcs més grans d’Europa; de fet, és el doble de gran que el Central Park de Nova York. També entrarem a la catedral de la Most Holy Trinity, un temple catòlic que es va erigir el 1038, i serem testimonis d’una mostra de dansa irlandesa.

Paloma va deixar la Vall d'Alba per Dublín
Paloma va deixar la Vall d'Alba per Dublín

    Amb Xavi, d’Alacant, visitarem el Temple Bar, un dels barris més pintorescos, on hi ha el pub més famós de la ciutat, en què es toca música en directe. També entrarem a l’hotel d’U2, el grup més cèlebre del país. A la seua casa ens interpretarà una peça de rock progressiu.

Emma, d’Olocau (Camp del Túria), té un ADN viatger i amb ella parlarem de les condicions de treball a Irlanda, entrarem al Trinity College, una de les universitats més prestigioses del món, i veurem el tresor més ben guardat del recinte: la seua biblioteca de pel·lícula. 

També et pot interessar

stats