Els valencians disfrutaran de les Falles d’enguany des de casa a través de la programació especial d’À Punt

Les Falles en À Punt
24 d'agost 2021 - 11:51

À Punt torna a estar amb les Falles. La televisió pública ultima els detalls per a retransmetre, del 30 d’agost al 5 de setembre, els actes del calendari completament inusual per la pandèmia. Tot i que el 2021 viurem les Falles d’una altra manera, l’esperit festiu manté l’esperança d’una pròxima normalitat pel 2022. Mentrestant, aquestes Falles de setembre es podran gaudir amb prudència des de casa i per les limitacions del toc de queda.

La programació inclourà, de dimecres 1 a diumenge 5 de setembre, l‘emissió de les mascletaes disseminades per la ciutat de València, a partir de les 13:00 hores, conduïdes pel periodista Ferran Cano.

El dimecres 1 de setembre es retransmetrà la Plantà de les falles amb l’Alba de les Falles amb els castells de focs artificials a partir de les 22:00 hores. El programa Bona vesprada i els informatius oferiran tota l’actualitat amb els guanyadors dels ninots indultats i dels premis a les millors falles de la Secció Especial.

Una de les novetats de la setmana és el concurs Atrapa’m si pots conduït per Carolina Ferre amb temàtica fallera. Els programes dels dies 4 i 5 de setembre, comptarà amb la participació especial de la fallera major de València i la seua cort d’honor.

L’Ofrena, que enguany estrena recorregut per les obres de la plaça de la Reina, estarà tancada al públic i regulada per a garantir les mesures sanitàries per la Covid-19. Presentada per Clara Castelló, Mónica Antequera i Ferran Cano, l’Ofrena serà el divendres 3, des de les 16:00 fins a la mitjanit i dissabte 4, de matí, a partir de les 09:00 fins a les 13:00 i continuarà també de vesprada i nit.

La Cremà de les falles es retransmetrà el diumenge 5 a partir de les 21:00 hores amb un programa especial amb Màxim Huerta, Ferran Cano, Joan Espinosa i Maria Fuster.

Fallera Major de València, Conseuello Llobell.
Fallera Major de València, Conseuello Llobell. / À Punt

Un web especial de Falles: apuntmedia.es/falles

Ací es trobarà detallat el seguiment especial que À Punt dedica a les falles, amb un calendari de tota la programació, la possibilitat de seguir en directe pel web tots els actes i reviure’ls després a la carta.

           Així mateix, els participants en l’Ofrena podran buscar-se en el web apuntmedia.es/falles de manera senzilla. L’acte estarà disponible a la carta i segmentat per a hores per a facilitar-ne la visualització.

Gràcies al servei públic de la televisió valenciana les Falles es poden viure en primera fila de la manera més segura possible. 

També et pot interessar

stats