La universitat d’Alacant serà la seu de la cinquena edició del Pitching de l’Audiovisual valencià organitzat per À Punt i les universitats

Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual se celebrarà l’1 de juny de 2023  

À Punt Mèdia es compromet a facilitar el desplaçament de l’alumnat i participants

Alfred costa, director general d'À Punt, a l'edició del 2022
Alfred costa, director general d'À Punt, a l'edició del 2022 / Departament de Comunicació
15 de desembre 2022 - 14:18

À Punt i les sis universitats valencianes amb estudis relacionats amb la creació audiovisual convoquen la cinquena edició del Talent Audiovisual Universitari, Pitching Universitats Valencianes-Sector Audiovisual.

L’objectiu del Pitching de l’Audiovisual Valencià és posar en contacte el talent creatiu de l’alumnat universitari amb el sector audiovisual, tant privat com públic. Així, estaran convidats a assistir-hi productores, distribuïdores i plataformes multimèdia. En la iniciativa participen la la Universitat d’Alacant, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Miguel Hernández d’Elx i la Universitat Jaume I de Castelló.  Universitat Cardenal Herrera-CEU. Aquest esdeveniment és l’únic que reuneix a les universitats, els mitjans públics i el sector audiovisual privat.

L’alumnat pot presentar els projectes davant una taula formada per professionals del sector en les categories de ficció, no-ficció, formats de televisió, noves finestres, ràdio i branded content. Com a novetat en la categoria de ràdio s’inclouen, en aquesta edició, també podcasts de qualsevol gènere.

La jornada es completa amb les reunions bilaterals a porta tancada entre els equips que han presentat els projectes i les productores interessades.

Els projectes es poden presentar a les universitats fins al dia 7 de maig, segons les bases publicades

Cada universitat podrà preseleccionar fins a un màxim de 6 projectes per a participar en la selecció definitiva del Pitching que constarà de 12 projectes seleccionats per la comissió organitzadora integrada per un membre de cadascuna de les universitats participants i un representant d’À Punt. La comissió farà pública la llista dels 12 projectes el dia 17 de maig de 2023

La celebració d’aquesta convocatòria audiovisual s’emmarca en la política de col·laboració entre les universitats valencianes i À Punt, concretada en diferents convenis marc en matèria acadèmica, científica i cultural subscrits per la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

En total, en les quatre edicions celebrades han participant 582 alumnes i s’han presentat 151 projectes. Fins ara, tres projectes presentats en edicions anteriors s’han convertit en produccions i altres continuen en processos creatius de desenvolupament.

També et pot interessar

stats