Una jutgessa de pau d’Almenara guanya el primer gran pot d’ ‘Atrapa’m si pots’

Dedicarà el premi a escriure un llibre sobre els valencians que van participar en la Segona Guerra Mundial.

Guanyadora del primer pot del concurs diari d'À Punt

Atrapa’m si pots, el concurs diari de preguntes i respostes de la televisió d’À Punt presentat per Eugeni Alemany, ja té la seua primera guanyadora. Lara Cardona Fernández ha aconseguit al programa de hui el primer gran pot del concurs, 33.800 euros. La guanyadora era una dels sis concursants que esta setmana aspiraven a endur-se el premi.

Lara Cardona és jutgessa de pau a Almenara des del passat mes de novembre de 2018. Li fa molta il·lusió començar a oficiar bodes. Assegura que dedicarà els diners del premi a escriure un llibre sobre els valencians que van participar en la Segona Guerra Mundial.

Per Atrapa’m si pots han passat ja més de 200 concursants provinents de tot el territori valencià i de totes les edats. És un programa amb molt bona acollida de públic i amb un ampli ressò en les xarxes socials. De fet, en els càstings han participat ja prop de mil persones i continua comptant amb molta demanda ciutadana per a assistir-hi.

Atrapa’m si pots és un concurs de mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa i que inclou un elevat nombre de preguntes de proximitat per a promoure la difusió de la cultura pròpia, els costums, la gastronomia, la geografia, l’esport i la riquesa mediambiental de la Comunitat Valenciana. El programa, de fet, aprofita la presència de concursants de tot el nostre territori per a treballar aspectes lingüístics i de la cultura local. És un format consolidat també en altres cadenes autonòmiques en què s’emet, com ara ETB, IB3, TV3 i Aragón TV.

Totes les emissions d'À Punt Mèdia també es poden seguir en https://www.apuntmedia.es/.

També et pot interessar

stats