Un vestit de Lola Flores, entre els objectes a valorar divendres a ‘Tresor o trasto’

El concurs presentat per Eugeni Alemany va aconseguir la setmana passada un fantàstic 5,2% de share amb més de 83.000 espectadors

Les nits de divendres són més divertides amb 'Tresor o trasto'
Les nits de divendres són més divertides amb 'Tresor o trasto' / Departament de Comunicació
09 de febrer 2023 - 09:27

Divendres que ve, 10 de febrer, a partir de les 22.00 hores, À Punt emet un nou capítol de Tresor o trasto, el concurs en què dotze objectes amaguen una dotzena d’històries úniques i amb preus que van des d'un euro fins als 10.000. El concurs presentat per Eugeni Alemany va aconseguir la setmana passada un fantàstic 5,2% de share amb més de 83.000 espectadors.

Eugeni Alemany presenta 'Tresor o Trasto'
Eugeni Alemany presenta 'Tresor o Trasto'

Aquesta setmana, Arabella León, la historiadora de l'art, copresentadora del programa, ens mostrarà objectes tan dispars com un vestit de Lola Flores, un atles en miniatura, un cartell de l'última gira del grup Extremoduro signat per tota la banda, una raqueta dels anys seixanta i el primer poal de pal de fregar inventat per l'aragonés Manuel Jalón, entre altres. Serà algun d'aquests l'objecte valorat en 10.000 euros?

A més, l’aparador d’aquesta setmana inclourà diversos objectes valencians, com un cartell publicitari de Pascual Ivorra, en el qual s'anuncia el conegut paper de fumar Pay-Pay d'Alcoi. I sense deixar aquest municipi, el padrí de la nit, el periodista presentador de Bona Vesprada, Ferran Cano, ens portarà com a objecte personal els complements que fa servir cada any a les festes de Moros i Cristians. Seran el tresor de la nit?

Per si faltara alguna cosa, el Museu de la Moto de Cullera ens cedirà un casc signat per Nolan i una granota amb el segell de Moto Club Cullera. A qui deu pertànyer? Serà un trasto?

Per a jugar amb tots aquests objectes, Eugeni Alemany rebrà al plató de Tresor o trasto a Cora i Pilar, dues amigues que venen disposades a regalar-nos molta simpatia i bon humor. Elles decidiran que la sort trie l'objecte final… 

També et pot interessar

stats