Un total de 69 estudiants de graus superiors d’FP faran pràctiques en À Punt

Els alumnes provenen de 14 categories professionals i de 13 centres públics, privats i concertats.

Empar Marco ha donat aquest matí la benvinguda als estudiants
Empar Marco ha donat aquest matí la benvinguda als estudiants

Un total de 69 estudiants de cicles formatius superiors d’FP s’incorporen aquests dies a À Punt. Els estudiants faran en els mitjans públics valencians el mòdul pràctic obligatori de 400 hores que completa la seua formació.

Els alumnes provenen de 14 categories professionals, com ara operador de càmera, ajudant de producció, ajudant de realització, il·luminador, tècnic de so, operador electrònic, regidor, grafista, i tècnic de màrqueting i publicitat. En aquesta convocatòria han col·laborat 13 centres de formació públics, privats i concertats de València, Alacant, Castelló, Gandia, Alcoi i Sagunt.

Cada estudiant té assignat en À Punt un tutor de la seua àrea de coneixement, amb titulació igual o superior a la pròpia, més un tutor en el cicle formatiu corresponent.

La directora general d’À Punt, Empar Marco, ha donat aquest matí la benvinguda als estudiants. Marco ha assenyalat la vocació d’À Punt de col·laborar amb els centres formatius com a forma d’ajudar a formar els professionals del futur per al sector audiovisual. I ha remarcat el paper d’À Punt com a servei públic per a col·laborar en la formació de treballadors.

La tasca de formació d’À Punt es completa amb l’oferta de pràctiques universitàries per a estudiants de matèries relacionades amb el sector periodístic i audiovisual. Pràctiques que serveixen perquè els alumnes completen la formació amb coneixements pràctics en les àrees de multimèdia, gestió de projectes i xarxa de comunicacions.

També et pot interessar

stats