Un total de 65 estudiants de graus superiors d’FP de 15 centres faran pràctiques en À Punt

Els alumnes provenen de 13 categories professionals de 15 centres de formació públics, privats i concertats.

Una imatge de la jornada de benvinguda, que ha tengut lloc este matí a Burjassot
Una imatge de la jornada de benvinguda, que ha tengut lloc este matí a Burjassot
06 de març 2020 - 13:04

Un total de 65 estudiants de cicles formatius superiors d’FP vinculats a Imatge i So s’incorporen aquests dies a À Punt. Els estudiants faran en els mitjans públics valencians el mòdul pràctic obligatori de 400 hores que completa la seua formació. És el segon any en què estudiants d’FP fan pràctiques en À Punt.

Els alumnes provenen de 13 categories professionals, com ara operador de càmera, ajudant de producció, ajudant de realització, il·luminador, tècnic de so, operador electrònic, regidor, grafista, i tècnic de màrqueting i publicitat. En aquesta convocatòria han col·laborat 15 centres de formació públics, privats i concertats de València, Alacant, Almassora, Torrent, Paterna, Catarroja, Burjassot, Gandia, Sagunt i Llíria. La xifra de centres col·laboradors ha crescut en relació amb l’anterior convocatòria.

Cada estudiant té assignat en À Punt un tutor de la seua àrea de coneixement, amb titulació igual o superior a la pròpia, més un tutor en el cicle formatiu corresponent. À Punt té el deure de participar en la formació dels que seran els futurs professionals del sector audiovisual i treballa en aquesta línia des de l’inici de les emissions, el 2018.

La tasca de formació d’À Punt es completa amb l’oferta de pràctiques universitàries per a estudiants de matèries relacionades amb el sector periodístic i audiovisual. Les pràctiques serveixen perquè els alumnes completen la formació amb coneixements pràctics en les àrees de multimèdia, gestió de projectes i xarxa de comunicacions.

També et pot interessar

stats