"Açò és un destarifo" obri les portes als mitjans de comunicació

La sèrie està produïda per Albena Produccions, en col·laboració amb Nakamura Films, per a À Punt Mèdia.

Sèrie d'humor "Açò és un destarifo"

El rodatge de la sèrie d’humor Açò és un destarifo, que es fa a a Sant Isidre de Benaixeve (Montcada), ha obert aquest matí les portes als mitjans de comunicació. La sèrie està produïda per Albena Produccions, en col·laboració amb Nakamura Films, per a À Punt Mèdia. Aquest matí, responsables d’À Punt i d’Albena han explicat els detalls del rodatge als mitjans de comunicació que hi han assistit.

Es tracta de la primera producció de ficció d’À Punt Mèdia, una sèrie d’humor sobre els tòpics dels valencians, amerats amb una bona dosi de crítica social. Ja s’han gravat la meitat dels 13 capítols, de 50 minuts cadascun.

La sèrie té darrere un equip de més de 50 professionals i està protagonitzada per 16 actors i actrius de la Comunitat Valenciana: Alfred Picó, Isabel Requena, Juli Cantó, Cristina Garcia, Josep Manel Casany, Ramón Ródenas, Inma Sancho, Nuria Herrero, Bruno Tamarit, Ferran Gadea, Rebeca Valls, Vanessa Cano, Verònica Andrés, Laura Pellicer, Manuel Maestro i Carles Sanjaime. El coordinador del guió és Carles Alberola, els realitzadors són Jaume Bayarri i Iñaki Antuñano, i el director, Andrés I. Gimeno.

Compta amb Jordi Llorca, Carles Alberola, Toni Benavent i Joan Carles Dauder en la producció executiva. D’altra banda, la direcció de producció està en mans de Glòria Guillot, la de fotografia, de Willy Abad, i la direcció d’art està a càrrec de José Luis Company.

També et pot interessar

stats