Un centenar d’artistes animaran la primera edició del festival La Colla en Ruta, demà a Castelló

El web retransmetrà per ‘streaming’ les actuacions musicals, teatrals i d’animació de l’escenari de La Colla.

Un centenar d’artistes animaran la primera edició del festival La Colla en Ruta, demà a Castelló
Un centenar d’artistes animaran la primera edició del festival La Colla en Ruta, demà a Castelló

Un centenar d’artistes animaran aquest dissabte al parc de Ribalta de Castelló la primera edició del festival itinerant La Colla en Ruta, on À Punt presentarà en societat la seua programació infantil i familiar. El festival ha previst un complet programa d’activitats, concerts, tallers i col·laboracions als quals es podrà accedir de forma gratuïta entre les 10:30 h i les 19:00 h. Les activitats es distribuiran en quatre escenaris al parc de Ribalta on en total, hi haurà al voltant d’una quinzena d’espectacles.

El web d’À Punt, de fet, retransmetrà al llarg del dia per streaming les actuacions de l’escenari de La Colla. Pel matí, el públic podrà vore la teatralització de les rondalles d’Enric Valor del programa infantil Catacric, Catacrac i també està prevista l’actuació musical de Els Bíters i del grup valencià Limbotheque, que fusiona la música pop, zíngara i mediterrània. I a partir de les 16:30 h actuarà Dani Miquel, músic valencià especialitzat en la recuperació de cançons infantils tradicionals i un autèntic fenomen musical. Tancaran les actuacions en l’escenari de La Colla Ramonets amb la seua música rock didàctica i en valencià per a un públic infantil i familiar.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada, i interactuaran amb el públic. En La Colla en Ruta participaran també altres programes coneguts de la graella televisiva d’À Punt. Els espais Animalades, Magnífics, Rosquilletres, L’estudi o Catacric, catacrac col·laboren amb el festival mitjançant tallers educatius, espectacles de màgia, concursos, actuacions musicals i sessions de teatre.

També hi estaran els grups més populars de l’escena valenciana com ara Las Auténticas, que actuaran amb Sénior i el Cor Brutal; Mireia Vives i Borja Penalba, que pujaran a l’escenari en companyia d’Alberto Gambino, Scura Splats, i Trobadorets.

Està previst que el festival La Colla en Ruta recórrega durant els propers mesos diferents pobles i ciutats del territori amb l’objectiu d’oferir a les famílies jornades educatives i d’oci amb els nous personatges i les noves propostes dels mitjans públics valencians. Més informació: comunicacio@cvmc.es / La Colla

També et pot interessar

stats