TV3 emet la sèrie de ficció d’À Punt ‘La Forastera’

Es tracta de la primera sèrie de la televisió pública valenciana que emetrà una altra televisió autonòmica.

TV3 emet la sèrie de ficció d’À Punt ‘La Forastera’
TV3 emet la sèrie de ficció d’À Punt ‘La Forastera’

TV3 emetrà, a partir de demà dijous a la nit, la sèrie de ficció La Forastera, una comèdia rural d’À Punt Mèdia. Es tracta de la primera sèrie de la televisió pública valenciana que s’emetrà en una altra televisió autonòmica.

La Forastera es va estrenar en À Punt a final del març de l’any passat. La sèrie conta en clau d’humor les situacions provocades per l’arribada de Lola –una urbanita valenciana que treballa a Barcelona– a Serrabella, un poble de València. Allí tractarà d’impulsar un projecte. La Forastera tracta en to desenfadat els estereotips i les diferències entre els valencians i els catalans.

La sèrie que ara estrena la televisió pública catalana consta de huit capítols de 50 minuts cadascun, i ha estat rodada íntegrament a la Comunitat Valenciana, en part al parc natural de la serra Calderona. La Forastera és un reflex de la nostra societat, de la vida en els pobles de la Comunitat Valenciana. La sèrie utilitza la comèdia per a entrar en la vida quotidiana de milers de valencians que fan del seu poble el seu món.

La sèrie, produïda per a À Punt en associació amb Albena Produccions i Nakamura Films, està dirigida per Óscar Bernàcer. Els protagonistes principals són Maria Maroto, que dona vida a la Lola, i l’acompanyen Jordi Ba-llester, Victòria Salvador, Juansa Lloret, María Juan, Sílvia Valero, Àngel Fígols, Enric Benavent o Juli Disla.

També et pot interessar

stats