‘Tupper Club’ enfronta Nerea Sanfe, Óscar Tramoyeres i Manu Górriz a la cuina
El programa repta aquests famosos a elaborar receptes molt televisives, aquest dissabte 24 de març
Com cuinen els televisius Nerea Sanfe, Òscar Tramoyeres i Manu Górriz. Qui té més traça en la cuina? El programa Tupper Club ho desvelarà aquest dissabte 24 de març a les 22 hores. Els tres habituals de les pantalles d’À Punt hauran de preparar, estava clar, receptes molt televisives.
Són rivals, però no saben contra qui competeixen fins que es troben amb el presentador i amfitrió del programa, Ricard Camarena. Els concursants puntuaran les receptes dels altres, però afortunadament, el vot decisiu el tindrà el reconegut xef valencià.
L’humorista i presentador Òscar Tramoyeres prepararà una recepta de canelons de vedella amb espinacs, parmesà i anous per a deixar admirats els seus rivals. La seua preparació promet, perquè a casa cuina ell. “Si cuina la meua dona, en arribar a casa veig que està la caixa de pizza o la del xinés damunt de la placa de cocció”, explica entre riures.
Coneixerem que Tramoyeres va arribar al món de l’humor gràcies als amics, que l’apuntaren a un concurs de monòlegs i que fa ja deu anys que està en el sector. A la televisió valenciana ha fet d’antenista en À Punt directe, després va passar per Assumptes interns, ha presentat No tenim trellat i el programa de cuina Així dona gust, entre altres. A hores d’ara està al capdavant del concurs Atrapa’m si pots.
Nerea Sanfe, reportera, presentadora i influenciadora volia treballar en la tele des de menuda. Recorda que posava a les seues amigues com a públic i jugava a presentar el Babalà. No obstant això, cuinar no li agrada tant i als seus pares tampoc. "Els meus pares cuinaven tan malament que en el col·legi jo sempre preferia l'entrepà de les meues amigues al meu. Els meus pares congelaven tots els entrepans de la setmana i els anaven traient. Recorde a l'hivern posar l'entrepà en el radiador perquè es descongelaren. Així és normal que jo tinguera zero passió per la cuina”, argumenta.
De tota manera, posarà tota la seua creativitat i cuinarà en Tupper Club unes albergínies farcides de carn picada i flors comestibles.
L’últim concursant també es conductor de programes i còmic. Manu Górriz competeix amb el seu ragut de vedella amb pasta. De formació és enginyer, però l’audiència el coneix des del seu pas pel programa Comediants, també va col·laborar a Podríem fer-ho millor, i després va presentar el concurs Nyas, coca. Està casat, té dos fills i a casa cuina ell.
Aquesta setmana el Tupper Club promet diversió i moltes rialles, a banda de consells gastronòmics i receptes televisives.